Παρασκευή, 18 Οκτ.
17oC Αθήνα

Παγκράτι: 21 φορές είχε μαχαιρώσει την αδελφή της πρώην πεθεράς του ο 57χρονος που επιτέθηκε στον εργοδότη του

Παγκράτι: 21 φορές είχε μαχαιρώσει την αδελφή της πρώην πεθεράς του ο 57χρονος που επιτέθηκε στον εργοδότη του

Παρά τα 17 χρόνια που έμεινε στην φυλακή επειδή αφαίρεσε τη ζωή μιας γυναίκας, ο 57χρονος δράστης δεν δίστασε ξανά να σηκώσει το μαχαίρι και να τραυματίσει μέσα σε πάρκινγκ στο Παγκράτι τον πρώην εργοδότη του και να σκάσει τα λάστιχα από 11 αυτοκίνητα.

Νέες πληροφορίες για το σκοτεινό παρελθόν του 57χρονου, που επιτέθηκε απροκάλυπτα με μαχαίρι στον πρώην εργοδότη του στο Παγκράτι, καθώς το 2005 είχε μαχαιρώσει 21 φορές την αδελφή της πρώην πεθεράς του με αποτέλεσμα αυτή να βρει τραγικό θάνατο.

Η οικογένεια του θύματος μάλιστα βλέπει αρκετά κοινά στις δύο επιθέσεις αν και ευτυχώς ο πρώην εργοδότης του και ιδιοκτήτης του πάρκινγκ, σώθηκε.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη στεγνή δολοφονία έγινε πριν από 20 χρόνια, όταν η τότε σύζυγος του δράστη τον χώρισε, κάτι που ο ίδιος δεν δέχθηκε ποτέ. Έναν χρόνο μετά και ζητώντας εκδίκηση για τον πόνο που του προκαλούσε ο χωρισμός, πήγε στο σπίτι της για να την σκοτώσει.  Η γυναίκα έλειπε και έτσι σκότωσε με μαχαίρι την αδελφή της πεθεράς του που βρισκόταν τυχαία εκεί.

Η μανία του ήταν τόσο μεγάλη που την μαχαίρωσε 21 φορές, αν και η γυναίκα ξεψύχησε κατευθείαν από την πρώτη μαχαιριά που ήταν στον λαιμό.

«Το Σαββατοκύριακο πριν σκοτώσει τη γυναίκα, είχε έρθει στη γειτονιά και είχε σκάσει με μαχαίρι τα λάστιχα του αυτοκινήτου της οικογένειας. Την επόμενη ημέρα τα άλλαξαν, αλλά ξανά ήρθε και τα έσκασε. Είναι τρομερό! Αυτός ο άνθρωπος τουλάχιστον από το 2005 κυκλοφορεί με μαχαίρι και το χρησιμοποιεί στα τυφλά», αναφέρει μαρτυρία για το έγκλημα του 2005.

Μετά την επίθεση, ο δράστης συνελήφθη και ομολόγησε. Τότε είχε πει στην αστυνομία πως απλά σκότωσε όποιον βρήκε μπροστά του.

«Η οικογένεια αναγκάστηκε να εξαφανιστεί από την περιοχή, να αλλάξει αριθμό και πόλη. Δεν τον σταμάτησε ούτε η φυλακή. Βγήκε και έκανε ξανά τα ίδια και με τον ίδιο τρόπο», αναφέρει μαρτυρία της εποχής.

«Η κοπέλα είχε χωρίσει τον δράστη τουλάχιστον ένα χρόνο πριν κάνει το έγκλημα. Εκείνος δεν μπορούσε να το δεχτεί. Έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνα και απειλούσε την ζωή της. Ακόμα και αφού καταδικάστηκε σε ισόβια και βρισκόταν στην φυλακή, τηλεφωνούσε καθημερινά και απειλούσε ότι θα κάνει σε όλους κακό», ανέφερε επίσης η μαρτυρία.

«Είμαστε σίγουροι ότι αν οι Αρχές αφήσουν ελεύθερο αυτόν τον άνθρωπο, ο πρώην εργοδότης του που κατάφερε να γλιτώσει, θα υποφέρει, θα του επιχειρήσει ξανά να του κάνει κακό. Είναι επικίνδυνος και κάποιος τον βοηθά για να τα κάνει όλα αυτά», είπε μάρτυρας στο Live News.

Ο 57χρονος πλέον παραμένει και πάλι υπό κράτηση και ετοιμάζεται να απολογηθεί για την νέα αιματηρή επίθεση με θύμα τον πρώην εργοδότη του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις