Ελλάδα

Παγκράτι: Όπλα, χειροβομβίδες και εκρηκτικά στο διαμέρισμα – Ψάχνουν σύνδεση με τη «γιάφκα» στους Αμπελόκηπους

Η παρατηρητικότητα ενός ιδιοκτήτη διαμερίσματος στο Παγκράτι ήταν αρκετή για να οδηγήσει τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στην ήσυχη γειτονιά της Αθήνας, όπου εντόπισαν όπλα, χειροβομβίδες και εκρηκτικά.

Δυνάμεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκονται από το απόγευμα της Τρίτης (19.11.2024) στο διαμέρισμα της οδού Αρκαδίας στο Παγκράτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη εντοπίσει οπλισμό και εκρηκτικά, ενώ κάνουν φύλλο και φτερό το διαμέρισμα για να εντοπίσουν τυχόν δαχτυλικά αποτυπώματα και να συλλέξουν οποιαδήποτε στοιχείο που ενδεχομένως να φανεί χρήσιμο.

Την αστυνομία ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος. Πληροφορίες αναφέρουν πως το διαμέρισμα παρέμενε κλειστό για χρόνια και πρόσφατα ο ιδιοκτήτης αποφάσισε πρόσφατα να το νοικιάσει, τότε ήταν που διαπίστωσε τι είχε συμβεί μέσα στο διαμέρισμά του.

Πλέον η Αστυνομία ερευνά αν το διαμέρισμα του Παγκρατίου σχετίζεται με υποθέσεις τρομοκρατίας και συγκεκριμένα με την έκρηξη στους Αμπελόκηπους. 

Σημειώνεται πως για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους έχουν ήδη συλληφθεί τέσσερα άτομα: Ένας άνδρας, η γυναίκα που παρέλαβε τα κλειδιά της «γιάφκας», η γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά από την έκρηξη και ο Νίκος Ρωμανός – όπου ένα δαχτυλικό αποτύπωμα βρέθηκε σε μια σακούλα με ένα όπλο.

Από τη σφοδρή έκρηξη σκοτώθηκε ένας 36χρονος άνδρας. 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανατριχιαστικές περιγραφές των ηλικιωμένων που ήρθαν αντιμέτωποι με ληστές στο Πόρτο Ράφτη - «Μην μιλήσεις καθόλου αλλιώς σε σφάξαμε»
«Ευτυχώς που βρήκανε χρήματα και καλμάρανε», είπαν οι δύο ηλικιωμένοι για τους ληστές που μπούκαραν στη μονοκατοικία τους στο Πόρτο Ράφτη
Μηχανή της αστυνομίας
Συνολικά 50 άτομα εμπλέκονται στα τρία κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας - Οι έρευνες σε 40 σπίτια, ο θησαυρός, τα «μπιχλιμπίδια» και τα χιλιάδες αρχαία νομίσματα
Το ηγετικό στέλεχος του ενός κυκλώματος που ήταν σεσημασμένο για ίδια αδικήματα, εκμεταλλευόταν τις διασυνδέσεις του με αρχαιοκάπηλους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας
Τρια κυκλώματα αρχαιοκάπηλων στη Βόρεια Ελλάδα