Ελλάδα

«Πάγωσαν» με μαρτυρία από την Καρδίτσα: «Μια γιαγιά επιπλέει στο νερό δίπλα στην κουζίνα»

Άφωνοι έμειναν οι δημοσιογράφοι Γιώργος Γρηγοριάδης και Γιάννης Πιταράς, στον αέρα του ΣΚΑΪ όταν κάτοικος από τον Παλαμά Καρδίτσας, περιοχή που «πνίγηκε» από την κακοκαιρία Daniel τους είπε πως βλέπει μια ηλικιωμένη νεκρή!

Στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ είχε βγεί να μιλήσει ο Γιάννης Χατζής, κάτοικος του Παλαμά Καρδίτσας. Και τα όσα είπε, σόκαραν τους πάντες. Κοντά του, είπε, ήταν μια ηλικιωμένη που είχε πνιγεί από την κακοκαιρία!

«Εδώ δίπλα μια γιαγιά επιπλέει στο νερό δίπλα στην κουζίνα. Είναι πνιγμένη», είπε ο κάτοικος του Παλαμά, προκαλώντας σοκ στους παρουσιαστές.

«Έχουμε ενημερώσει και μας είπαν ότι πρώτα θα πάρουν τους ζωντανούς και μετά τους νεκρούς.

Είναι και άλλοι ηλικιωμένοι εδώ που έμεναν μόνοι τους. Ήταν μωράκια που έπρεπε να σωθούν πρώτα. Η γιαγιά δεν πρόλαβε, πνίγηκε», πρόσθεσε.

«Τα ζώα περνούν σαν να είναι βάρκες, πτώματα. Τα σπίτια έχουν κατεδαφιστεί», είπε στη συνέχεια ο κάτοικος του Παλαμά.

 

«Έχουμε σοκαριστεί με αυτό που μας λέτε», είπαν οι δημοσιογράφοι από το πλατό.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του στη Ρόδο - «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»
Ο γιατρός καταδικάστηκε σε 73 χρόνια κάθειρξη, μία ποινή που θεωρείται από τις μεγαλύτερες που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα για αυτούς τους είδους αδικήματα
Ρόδος: Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του – «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»