Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Kουκουλοφόροι μπήκαν σε σπίτι, έδεσαν 83χρονο και 58χρονη και τους λήστεψαν

Το απόλυτο θρίλερ έζησε τα ξημερώματα της Παρασκευής (26.05.2023) ένα ζευγάρι που διαμένει σε διώροφη μονοκατοικία στην οδό Νηρηίδων, στο Παλαιό Φάληρο.

Όλα ξεκίνησαν στις 03:45, όταν όταν δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους στο Παλαιό Φάληρο, από το παράθυρο του μπάνιου, με σκοπό να τους ληστέψουν. 

Το ζευγάρι, ένας 83χρονος και μια 58χρονη Ρωσίδα, σύζυγος του 83χρονου, ξύπνησαν και ξαφνικά βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους διαρρήκτες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες τύπου full face.

Οι κακοποιοί ακινητοποίησαν τον άνδρα και τη γυναίκα και τους έδεσαν σε καρέκλες, χρησιμοποιώντας υφάσματα.

Στη συνέχεια, οι δράστες έκαναν φύλλο και φτερό ολόκληρο το σπίτι και διέφυγαν ανενόχλητοι, έχοντας αρπάξει χρήματα και κοσμήματα.

Ο 83χρονος και η 58χρονη, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν, κατάφεραν να λυθούν λίγο πριν από τις 5:00 τα ξημερώματα.

Αμέσως τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις και ψάχνουν σε κάμερες ασφαλείας μήπως βρουν οπτικό υλικό που θα μπορούσε να τους βοηθήσει στις έρευνές τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έκρηξη βόμβας στα γραφεία της Hellenic Train, στη Λεωφόρο Συγγρού – Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα
Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Συγγρού από το ύψος της Αθανασίου Διάκου έως την Καλλιρρόης - Eίχε εντοπιστεί ένα ύποπτο σακίδιο κοντά στο κτήριο, το οποίο και εξερράγη ακριβώς την ώρα που είχε υποδείξει ο άνδρας
Βόμβα στη Hellenic Train στη Λεωφόρο Συγγρού 12