Σάββατο, 28 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Παλαιοχριστιανός: Σε σπίτι που είχε παραχωρηθεί από την εκκλησία στην Κερατέα συνελήφθη η οικογένεια – Σήμερα στον εισαγγελέα

Παλαιοχριστιανός: Σε σπίτι που είχε παραχωρηθεί από την εκκλησία στην Κερατέα συνελήφθη η οικογένεια – Σήμερα στον εισαγγελέα

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα Σάββατο (28.9.24) όλη η οικογένεια των Παλαιοχριστιανών που συνελήφθησαν χθες το απόγευμα μετά απο επιχείρηση της Αστυνομίας σε κατοικία στην Κερατέα.

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, η συζυγος του Σεβαστή και η μεγάλη του κόρη, μετά τη σύλληψη τους για την αρπαγή του βρέφους απο το νοσοκομείο, οδηγηθηκαν στο Τμήμα του Συντάγματος οπου ειχε υποβληθεί η μήνυση και στη συνέχεια στον αρμοδιο εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, σε αυτή την κατοικία στην Κερατέα, όπου είχε παραχωρηθεί στην οικογένεια απο την εκκλησία, είχε βρει καταφύγιο ο Μανώλης ο αυτόκλητος Παλαιοχριστιανός, η γυναίκα του, η κόρη του η μεγάλη, η οποία έχει ένα παιδί, τα άλλα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας και το βρέφος.

Το βρέφος οδηγήθηκε στο νοσοκομειο Παίδων, οπου εξετάστηκε  και στη συνέχεια με εντολη το πήγαν σε δομή βρεφών. Τα τρία ανήλικα παιδιά του ζεύγους, θα παραμείνουν στο Παίδων με εντολή του εισαγγελέα, ενώ ο Παλαιοχριστιανός, η γυναίκα του και η μεγάλη του κόρη θα πάνε εισαγγελέα για αρπαγή.

Αξιζει να σημειωθεί, πως σε ό,τι αφορά, στη μεγάλη κόρη, συνελήφθη και οδηγείται στις αρχές με την κατηγορία της αρπαγής καθώς της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού της και έπρεπε να το παραδώσει κάτι που δεν ειχε κάνει. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις