Τρίτη, 23 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Παναγιώταρος: Αντί οι Έλληνες να αυτοκτονούν, θα έπρεπε να δολοφονούν τραπεζίτες – Η Χρυσή Αυγή θα γίνει σαν τη Χεζμπολάχ (VIDEO)

Παναγιώταρος: Αντί οι Έλληνες να αυτοκτονούν, θα έπρεπε να δολοφονούν τραπεζίτες – Η Χρυσή Αυγή θα γίνει σαν τη Χεζμπολάχ (VIDEO)

– Αφιέρωμα στη Χρυσή Αυγή από το αυστραλιανό κανάλι SBS
– “Δεχόμαστε περισσότερες κλήσεις και από το 100” λέει ο Ηλίας Παναγιώταρος
– Ιδιοκτήτρια καταστήματος: Με έχουν κλέψει τρεις φορές, μόλις πάρω τη Χρυσή Αυγή, σε μηδέν χρόνο είναι εδώ
– Παναγιώταρος: Να μη μας μιλάει η Γκίλαρντ για ρατσισμό, ας θυμηθούν τι έκαναν στους Αβορίγινες
– Προαναγγέλει επίσκεψη στην Αυστραλία παρά τις αντιδράσεις
– “Η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός θεσμός που λειτουργεί στην Ελλάδα” λέει
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Οι Έλληνες δε θα έπρεπε να αυτοκτονούν, αλλά να δολοφονούν τραπεζίτες, λέει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, που μίλησε σε εκπομπή αυστραλιανού καναλιού για τη δράση του κόμματος.

Η εκπομπή Dateline του καναλιού SBS που μεταδόθηκε χθες, ήταν αφιερωμένη στη δράση της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα της κρίσης και της ανεργίας. «Η άνοδος της Χρυσής Αυγής, ενός κόμματος το οποίο υποστηρίζει ανοιχτά τον αντισημιτισμό και το ρατσισμό και συνδέεται με βίαιες επιθέσεις εναντίον ατόμων που θεωρούνται μετανάστες, καταδεικνύει τις τραγικές συνέπειες του οικονομικού εξανδραποδισμού για έναν άλλοτε περήφανο λαό», προλογίζει η παρουσιάστρια το video του Evan Williams, που για τις ανάγκες του ρεπορτάζ βρέθηκε στην Ελλάδα.

Το video ξεκινά με εικόνες από πρόσφατη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής. Δείχνει μέλη του κόμματος να ελέγχουν τις ταυτότητες των πολιτών για να βεβαιωθούν πως είναι γηγενείς Έλληνες.

«Η Χρυσή Αυγή θέλει να γίνει και θα γίνει σαν τη Χεζμπολάχ στο Λίβανο, όπου είναι ουσιαστικά σαν δεύτερη κυβέρνηση η οποία βοηθάει και τον τελευταίο φτωχό πολίτη της. Και όσο περνάει ο καιρός, η Χρυσή Αυγή θα κάνει περισσότερα για τους συμπολίτες μας», λέει ο βουλευτής του κόμματος.
Όταν ο Evan Williams τον ρωτά για όσους υποστηρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα βίαιο κόμμα, τι έχει να τους πει, η απάντηση είναι: «γ@@@ τους!».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Στο ρεπορτάζ μιλά και η κυρία Μαρίνα, μια γυναίκα που μένει όλη τη ζωή της στο κέντρο της Αθήνας αλλά τα τελευταία χρόνια δε νιώθει ασφαλής. Είναι ιδιοκτήτρια καταστήματος με παπούτσια εδώ και 33 χρόνια και όπως λέει την έχουν ληστέψει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα μετανάστες. «Αν αντιμετωπίζω οποιοδήποτε πρόβλημα ή με κλέψουν και πάρω τη Χρυσή Αυγή, σε μηδέν χρόνο είναι εδώ».

«Δεχόμαστε περισσότερες κλήσεις από το 100», λέει ο Ηλίας Παναγιώταρος. «Η κατάσταση είναι τραγική. Οι θεσμοί δε λειτουργούν, ο μοναδικός θεσμός που λειτουργεί, είναι η Χρυσή Αυγή, τίποτα άλλο δεν υπάρχει».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φιλοξενεί στο μαγαζί του το συνεργείο του SBS. Όταν ο δημοσιογράφος βλέπει πως πουλά και ρόπαλα, τον ρωτά αν είναι για να… τηρείται η τάξη στους δρόμους. «Όχι, υπάρχει κόσμος που του αρέσει να παίζει μπέιζμπολ» απαντά ο κ. Παπαγιώταρος.

Τα τελευταία χρόνια έχουν καταστραφεί 4.000 αυτοκτονίες στην Ελλάδα, λέει ο Evan Williams και ακολουθεί η δήλωση του Ηλία Παναγιώταρου: «Είναι τραγικό γιατί οι Έλληνες δεν ήταν έτσι. Αντί να αυτοκτονούν, θα μπορούσαν να έχουν πάει να σκοτώσουν αυτούς που φταίνε για τα προβλήματά τους, τους τραπεζίτες για παράδειγμα», λέει.

Το ρεπορτάζ έχει εικόνες από το ντοκιμαντέρ του βρετανικού Channel 4, το οποίο είχε σκηνοθετήσει Έλληνες, όπου πολιτευτής της Χρυσής Αυγής μιλούσε για… φούρνους και σαπούνια και απειλούσε μετανάστες.
Υπάρχουν επίσης εικόνες από το ντου μελών της Χρυσής Αυγής σε υπαίθρια αγορά στη Λούτσα, όπου είχαν καταστραφεί πάγκοι μεταναστών, από τη συγκέντρωση έξω από το Mega, από τις αιμοδοσίες μόνο για Έλληνες, από τα… «φροντιστήρια» μόνο για Έλληνες αλλά και από τις «επισκέψεις» σε νοσοκομεία για να ελέγχουν αν οι αποκλειστικές που δουλεύουν, είναι Ελληνίδες.

Η κάμερα «πιάνει» και το όπλο που έχει στη ζώνη του ο Ηλίας Παναγιώταρος. «Είναι νόμιμο. Δεν έχουμε αστυνομική προστασία. Μας απειλούν αναρχικοί, τρομοκράτες, Μια φορά είχαν ανατινάξει το αυτοκίνητό μου».

Ο δημοσιογράφος σημειώνει ότι η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες τοποθέτησε παρατηρητήριο στην Ελλάδα «το οποίο καταγράφει κατακόρυφη αύξηση των βίαιων επιθέσεων εναντίον μεταναστών, παράνομων και μη, και μάλιστα με εντεινόμενη ένταση και σοβαρότητα τραυματισμών, καταλήγοντας σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και στο θάνατο, ενώ ταυτόχρονα καλλιεργείται συστηματικά ο φόβος».

Παράλληλα, διερευνώνται τα αίτια της ανόδου του κόμματος της Χρυσής Αυγής και της «απήχησης στους Έλληνες πολίτες», τα οποία εντοπίζονται στην «ανεπάρκεια και αποτυχία των πολιτικών κομμάτων και στην οικονομική εξαθλίωση, παράγοντες οι οποίοι δημιουργούν έντονα αισθήματα οργής, απογοήτευσης, εκδίκησης του πολιτικού συστήματος και αναζήτησης εναλλακτικών λύσεων, ενώ ειδικά για την περίπτωση των νέων, οι οποίοι δε βλέπουν καμία ελπίδα για το μέλλον, οι μετανάστες στοχοποιούνται από τη Χ.Α., καθώς αποτελούν το εύκολο θύμα της εκτόνωσης της οργής».

Η εκπομπή καταλήγει με την «πρόθεση στελεχών της Χρυσής Αυγής να επισκεφθούν την Αυστραλία», όπου, όπως δηλώνει ο Ηλίας Παναγιώταρος, υπάρχει μεγάλο δίκτυο οπαδών του κόμματος, που διογκώνεται καθημερινά.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προτίθεται να ταξιδέψει στην Αυστραλία και όταν ο δημοσιογράφος του υπενθυμίζει τη δήλωση της Αυστραλής πρωθυπουργού, Τζούλια Γκίλαρντ πως «τέτοιου τύπου πολιτικές δεν έχουν θέση στην Αυστραλία», της απαντά: «θα μπορούσαμε κι εμείς να της πούμε να γυρίσει πίσω, 100-200 χρόνια πίσω να δουν τι έκαναν στους Αβορίγινες και να μη μας μιλάνε για ρατσισμό και δικαιώματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ράπισμα στη Χρυσή Αυγή έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Η Βουλή του “Χάιλ Χίτλερ” – Η αλήθεια των κομμάτων για το ποιός το εκστόμισε – Μόνο ο Γ. Πάντζας έχει καταγραφεί στα πρακτικά

Σάλος με το Χάιλ Χίτλερ στη Βουλή! Χρυσή Αυγή: Δεν το είπαμε εμείς αλλά ο Κοντονής του ΣΥΡΙΖΑ – Η οργισμένη απάντηση του βουλευτή στο Newsit

Θορυβήθηκαν μετά το Χάιλ Χίτλερ και τους “κουμπουροφόρους” βουλευτές

Η Χρυσή Αυγή ζητά τον αποκλεισμό του Δραγασάκη από τη Βουλή

Τι λέει ο κανονισμός της Βουλής για την οπλοφορία των βουλευτών – Ανενόχλητοι κυκλοφορούν αν θέλουν οι κουμπουροφόροι!

“Έσπασαν” το καφενείο για εκδίκηση στη Χρυσή Αυγή

Πάτρα: Επίθεση Παππά στον Δραγασάκη – ”Είναι πολιτικό περίττωμα”!

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής πήγε με όπλο στη Βουλή

Βόμβες Πάγκαλου: Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο φασίστες!

Πρόεδρος Μουσουλμάνων στο NewsIt: Προβοκάτσια κατά 99% το απειλητικό μήνυμα

Διεθνώς ρεζίλι για το “Χάιλ Χίτλερ” στη Βουλή

Χρυσή Αυγή: Για όλα φταίει ο Δραγασάκης – Λειτούργησε ως κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΑΣΟΚ: Οι νοσταλγοί του Χίτλερ ξεπέρασαν κάθε όριο!

«Θα χυθεί αίμα! Θα σας σφάζουμε σαν τα κοτόπουλα στο δρόμο» – Απειλητική επιστολή κατά της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας

Τατσόπουλος για Χρυσή Αυγή: Περιμένουμε πότε θα τραβήξουν όπλο!

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρυσής Αυγής: Ο εθνικισμός είναι το μέλλον του κόσμου – Παραδέχτηκε στη Βουλή ότι έγραψε κείμενο ύμνο στον Χίτλερ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε