Ελλάδα

Παντελής Παντελίδης: Σοκαριστικές εικόνες μέσα από το τζιπ του! ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρουν οι εικόνες μέσα από το τζιπ του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου.

Το αυτοκίνητο του γνωστού τραγουδιστή έγινε σμπαράλια και στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” της Κυριακής, φαίνεται και η μπάρα που χτύπησε το κεφάλι του.

Ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε στο τροχαίο το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου. Στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν η Φρόσω Κυριάκου και στο πίσω κάθισμα η Μίνα Αρναούτη, η οποία νοσηλεύεται στον “Ευαγγελισμό” καθώς έχει υποστεί βαριά τραύματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μετανιωμένος ο οδηγός που έτρεχε με 212 χλμ και είχε μέσα στο αυτοκίνητο τα 2 ανήλικα παιδιά του - «Ήταν τραγικό λάθος μου»
«Είναι τραγικό λάθος μου για πέντε δευτερόλεπτα. Τόσα χρόνια δεν έχω καμία κλήση για τέτοια παράβαση. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου», λέει στο newsit.gr
Κοντέρ αυτοκινήτου «γράφει» 212 χιλιόμετρα 4
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου του Γιώργου Μοσχούρη μετά την στυγερή δολοφονία του - «Δεν μετάνιωσα στο ελάχιστο που έκανα οικογένεια μαζί σου»
«Ήσουν ο πιο "μάγκας και καλός πατέρας" που υπήρχε, για μένα ήσουν προστάτης μου, βοηθός μου, πατέρας μου "πάντα"» γράφει η πρώην σύζυγος του 55χρονου
Ο Γιώργος Μοσχούρης και η πρώην σύζυγός του
Κατάληψη της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο από ομάδα αντιεξουσιαστών
Αφορμή της κατάληψης της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου, στην οποία πραγματοποιείται η έκθεση ζωγραφικής του Χρήστου Μποκόρου «Πέρασμα στο Φως», ήταν οι εργασίες που λαμβάνουν χώρα στο κτίριο Ευαγγελισμού
Κατάληψη στην Βασιλικλη Αγίου Μάρκου