Ελλάδα

Παπάγου: Σύλληψη τεσσάρων νεαρών – Έκλεβαν καταλύτες από τα αυτοκίνητα

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (27.11) τέσσερις νεαροί ως μέλη σπείρας που έκλεβε καταλύτες από αυτοκίνητα στου Παπάγου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά πρόκειται για τέσσερις νεαρούς, ηλικίας από 20 έως 25 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατηγορούμενοι για κλοπή καταλυτών από αυτοκίνητα, στην ευρύτερη περιοχή του Παπάγου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν από τη σύλληψή τους, οι κατηγορούμενοι αφαίρεσαν καταλύτη από σταθμευμένο αυτοκίνητο, αλλά κατά τη διαφυγή τους έγιναν αντιληπτοί από πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν τους κατηγορουμένους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής και συνελήφθησαν.

Από την προανακριτική έρευνα της ΕΛΑΣ εξιχνιάστηκαν ακόμη πέντε περιπτώσεις αφαίρεσης καταλυτών από αυτοκίνητα, ίδιας μάρκας, που διαπράχθηκαν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, την ίδια ημέρα, στην περιοχή του Παπάγου.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συμμορία «χτύπησε» δεκάδες ναούς της Λάρισας και έκλεψε τάματα και καμπάνες - Ανάμεσά τους ένας ανήλικος
Οι δράστες έκαναν 49 προσπάθειες κλοπών, εκ των οποίων 39 σε ναούς της Λάρισας, από μια σε εκκλησίες στα Τρίκαλα και τη Θεσσαλονίκη και οκτώ σε καταστήματα, επιχειρήσεις και ένα συνεταιρισμό
Εκκλησία 3