Ελλάδα

Παρεμβάσεις για την ασφαλή λειτουργία σχολείου και γηπέδου στον δήμο Αγίας Βαρβάρας

Εργασίες για τη ενίσχυση της μάντρας δημοτικού σχολείου και αποστράγγισης του γηπέδου Ριμινίτικα του δήμου Αγ. Βαρβάρας, προϋπολογισμού 72.999 ευρώ, υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης.

Στόχος του έργου, που χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας, είναι η ασφαλής λειτουργία του γηπέδου και του σχολείου.

Οι παρεμβάσεις αφορούν ειδικότερα την κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης 50 μέτρων, διαφόρων διαστάσεων, για τη συγκράτηση των πρανών και τη διασφάλιση της μάντρας του σχολείου.

Επίσης, την κατασκευή δικτύου όμβριων υδάτων εκατέρωθεν των πλευρών του γηπέδου (χώρος φιλάθλων)με σχάρες απορροής, ώστε τα νερά περιφερειακά του γηπέδου να κατευθύνονται προς το κεντρικό δίκτυο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες» – Η ανακοίνωση του δικηγόρου του
Ο δικηγόρος του Άρη Μουγκοπέτρου χαρακτηρίζει επικίνδυνη συμπεριφορά του θαμώνα, ο οποίος θεώρησε σωστό να φέρει μαζί του κροτίδα σε κλειστό χώρο και να οδηγήσει στον ακρωτηριασμό του πελάτη του
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος 3