Ελλάδα

Παρμενίων 2019: Απρόοπτο με τη φρεγάτα Έλλη! Κόλλησε σε αβαθή!

Απρόοπτο τα ξημερώματα με τη φρεγάτα Έλλη. "Κόλλησε" σε αβαθή έξω από τη Σαμοθράκη. Παραλίγο να ακυρωθεί η αποβατική άσκηση των καταδρομέων. Δεν υπέστη ζημιές το πλοίο, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (04.10.2019) με τη φρεγάτα Έλλη του Πολεμικού Ναυτικού, στο πλαίσιο της μεγάλης άσκησης «Παρμενίων».

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στις 03:00 τα ξημερώματα, η φρεγάτα Έλλη «κόλλησε» σε αβαθή, στην περιοχή της Καμαριώτισσας στη Σαμοθράκη!

[read4more]

Πέρα από τον συναγερμό που προκάλεσε το απρόοπτο περιστατικό, κινδύνευσε να αναβληθεί η «απόβαση», στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων», των καταδρομέων στη Σαμοθράκη.

Αρχικά, υπήρξε η σκέψη να ματαιωθεί η αποβατική άσκηση των καταδρομέων στη Σαμοθράκη, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο σημείο όπου «κόλλησε» η φρεγάτα Έλλη.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, έγινε η αποκόλληση της φρεγάτας και αποφασίστηκε η αποβατική άσκηση να γίνει κανονικά.

Η φρεγάτα Έλλη δεν έχει υποστεί ζημιές και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η απρόοπτο οφείλεται αφενός σε ανθρώπινο λάθος και αφετέρου στις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή.

Η φρεγάτα Έλλη είχε σταλεί στην περιοχή για να την ελέγξει πριν από την άσκηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
27χρονη Γαλλίδα ξυλοκοπήθηκε από τον 37χρονο σύζυγό της σε club της Μυκόνου - «Μου έριξε γροθιά στο πρόσωπο και αιμορραγούσα»
Ο 37χρονος Γάλλος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου λίγο πριν πετάξει για Παρίσι, καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκισης και θα παραμείνει κρατούμενος για 45 μέρες
Sad woman