Site icon NewsIT

Πασίγνωστος τραγουδιστής στα «δίχτυα» της οικονομικής εισαγγελίας για φοροδιαφυγή 1,5 εκατομμυρίου ευρώ

04.07.2024 | 16:29
Πασίγνωστος τραγουδιστής στα «δίχτυα» της οικονομικής εισαγγελίας για φοροδιαφυγή 1,5 εκατομμυρίου ευρώ

Στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας πασίγνωστου τραγουδιστή, μέχρι του ποσού των 1.500.000 ευρώ προχώρησε η Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα.

Η Αρχή ερευνώντας εταιρεία του τραγουδιστή, η οποία δεν ασχολείται με το θέαμα αλλά άλλες δραστηριότητες, «σκόνταψε» στη διάπραξη τυχόν αξιόποινων πράξεων εκ μέρους του τραγουδιστή και συγκεκριμένα φοροδιαφυγής ύψους 1.500.000 ευρώ και ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Μετά από αυτό προχώρησε στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του τραγουδιστή, προσωπικών λογαριασμών, λογαριασμών της επίμαχης εταιρείας, σκαφών αλλά και θυρίδων στη περίπτωση που υπάρχουν έως το ποσό του 1.500.000 ευρώ. 

Κατά πληροφορίες, στο πόρισμα της Αρχής φέρεται να γίνεται αναφορά στις χαμηλές φορολογικές δηλώσεις του τραγουδιστή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τραγουδιστής υπέβαλε δηλώσεις περίπου 50.000 ευρώ ετησίως, ποσό που σύμφωνα με εκτιμήσεις  θεωρείται ιδιαιτέρως χαμηλό για τέτοιου βεληνεκούς καλλιτέχνη.

Τα στοιχεία και το πόρισμα της Αρχής έχουν παραδοθεί εδώ και περίπου ένα μήνα στον οικονομικό εισαγγελέα ο οποίος διενεργεί έρευνα για την υπόθεση η οποία δεν αφορά μόνο το πρόσωπο του τραγουδιστή αλλά θα επεκταθεί και σε συνεργάτες του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version