Στην εγκύκλιο, επισημαίνεται η βαρύτητα η οποία πρέπει να δίδεται στον έλεγχο όλων των εγκαταστάσεων παροχής υπηρεσιών και ειδικότερα στον έλεγχο όλων των εγκαταστάσεων παραγωγής, διάθεσης, διανομής κυρίως των ευαλλοίωτων τροφίμων για την αποφυγή τροφιμογενών νοσημάτων, καθώς και στην εφαρμογή των κανόνων ορθής υγιεινής πρακτικής. Επιπρόσθετα τονίζεται, η αναγκαιότητα εφαρμογής της ισχύουσας αντικαπνιστικής νομοθεσίας από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ