Ελλάδα

Πατήσια: Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικού από μοτοσικλετιστή επειδή του ζήτησε να μετακινήσει τη μηχανή

Αυξάνονται τα βίαια περιστατικά σε βάρος αστυνομικών. Τελευταίο κρούσμα στα Πατήσια όπου ένας οδηγός μηχανής επιτέθηκε σε αστυνομικό και τον ξυλοκόπησε.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», πριν από μερικές ημέρες ένας αστυνομικός δέχτηκε επίθεση στα Πατήσια.

Όλα άρχισαν όταν ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην Τροχαία, διαπίστωσε πως ένα μηχανάκι «έκλεινε» το αυτοκίνητό του.

Στη συνέχεια ζήτησε από τον κάτοχο της μηχανής να απομακρύνει το όχημά του, ωστόσο ο μοτοσικλετιστής αρνήθηκε.

Τότε ο αστυνομικός έβγαλε το μπουφάν του, κάτω από το οποίο σημειώνεται πως φορούσε την υπηρεσιακή του στολή, με αποτέλεσμα ο κάτοχος της μηχανής να προχωρά σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να αρνείται πεισματικά να απομακρύνει το όχημά του.

Ο αστυνομικός έβγαλε το μπλοκ για να κόψει κλήση στον κάτοχο της μηχανής, ωστόσο ο μοτοσικλετιστής άρχισε να τον γρονθοκοπά με μανία.

Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ υπέβαλε και μήνυση σε βάρος του μοτοσικλετιστή.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Τη σκαπούλαρα, έχω σπάσει το πόδι μου και υποβλήθηκα σε επέμβαση» λέει ο 36χρονος που παρασύρθηκε από όχημα στην Θεσσαλονίκη
«Πήγα κι εγώ εκεί και παρακαλούσα τον αστυνομικό που ήρθε να κάνει στον οδηγό το τεστ για το αλκοόλ και δεν το έκανε» λέει ο πατέρας του 36χρονου θύματος
Η στιγμή της παράσυρσης πεζού στην Θεσσαλονίκη
Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει βιαστικό οδηγό να πέφτει πάνω στη κλειστή μπάρα διάβασης του Προαστιακού προκαλώντας βραχυκύκλωμα
Το βίντεο αφορά το τροχαίο ατύχημα που έγινε την 31η Μαρτίου και προκάλεσε την ακινητοποίηση των συρμών του Προαστιακού και τις τεράστιες καθυστερήσεις στα δρομολόγια
Το βανάκι που προκάλεσε το βραχυκύκλωμα σε όλο το δίκτυο του Προαστιακού