Site icon NewsIT

Πατήσια: «Τον αφόπλισα και τον ρίξαμε κάτω, είχε ένα μαχαίρι γύρω στους 30 πόντους» λέει μάρτυρας για τον άνδρα που μαχαίρωσε γυναίκα

17.06.2024 | 16:04
Πατήσια: «Τον αφόπλισα και τον ρίξαμε κάτω, είχε ένα μαχαίρι γύρω στους 30 πόντους» λέει μάρτυρας για τον άνδρα που μαχαίρωσε γυναίκα

«Πήγε να βγει η γυναίκα από το αυτοκίνητο της και εκείνος της επιτέθηκε» λέει στο newsit.gr ο άνθρωπος, που αν δεν είχε παρέμβει, η επίθεση ενός 51χρονου άντρα σε μια 63χρονη στη συμβολή των οδών Τραλλέων και Σιβόρων στα Πατήσια θα μπορούσε να αποβεί μοιραία. 

Ο εργαζόμενος στην περιοχή μας αναφέρει ότι  «είδα το περιστατικό και πήγα προς το μέρος που η γυναίκα καλούσε. Η γυναίκα πήγε να βγει από το αυτοκίνητο και αυτός, δεν ξέρω τι φρίκη “έφαγε”, της επιτέθηκε. Βλέπω τον μάστορα που προσπαθούσε να αποτρέψει το περιστατικό, τον τραβήξαμε, θέλοντας και μη, για να δούμε τι κρατάει στα χέρια του. Είδαμε το χέρι της γυναίκας σφαγμένο».

Όπως μας εξηγεί την ώρα που πήγε να σώσει την 63χρονη, ο δράστης «πήγε να μου την ρίξει και εμένα. Τον απέφυγα, τον έριξα κάτω αλλά μπόρεσε κ μου έκανε μια ελαφριά μαχαίρια στην κοιλιά. Τον αφόπλισα μέχρι που τον ρίξαμε κάτω. Είχε ένα μαχαίρι γύρω στους 30 πόντους» και συμπληρώνει ότι «είναι γνώριμος στη γειτονιά έχει κάνει κάτι φασαρίες, πρέπει να έχει ψυχολογικά». 

Στο newsit.gr μιλούν και άλλοι κάτοικοι της γειτονιάς των Πατησίων και κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι γνωστός στην γειτονιά ότι δημιουργεί προβλήματα καθώς για το ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

«Πριν από καμιά βδομάδα έσπαγε αυτοκίνητα κατά μήκος της Τράλλεων. Έχει κανονικά χαρτί γιατρού. Φοβόμαστε μην στοχοποιηθουμε». 

Την ίδια ώρα, το σπίτι του 51χρονου άντρα είναι λιγότερο από 10 μέτρα από το σημείο της επίθεσης προς την άγνωστη γυναίκα και μόλις έγινε το συμβάν και ενώ οι άνθρωποι της επιχείρησης κρατούσαν τον δράστη ήρθαν αμέσως αστυνομία και ασθενοφόρο προκειμένου να πιάσουν τον 51χρονο και να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην 63χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.

Μάλιστα, το αξιοπερίεργο αρχικά ήταν ότι από αστυνομικές πηγές, ο δράστης ισχυριζόταν ότι η γυναίκα είναι συγγενικό του πρόσωπο και είχαν κληρονομικές διαφορές, ενώ η 63χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει τον συγκεκριμένο άνδρα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version