Τετάρτη, 18 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Πάτρα: «Άνοιξε την τσάντα για να κλείσει το κινητό γιατί το είχε ξεχάσει ανοιχτό» λέει ο πατέρας του 14χρονου μαθητή που πήρε αποβολή

Πάτρα: «Άνοιξε την τσάντα για να κλείσει το κινητό γιατί το είχε ξεχάσει ανοιχτό» λέει ο πατέρας του 14χρονου μαθητή που πήρε αποβολή

Την εκδοχή του παιδιού του μετέφερε ο πατέρας του 14χρονου μαθητή από την Πάτρα, που τιμωρήθηκε με μονοήμερη αποβολή γιατί έβγαλε το κινητό του από την τσάντα ενώ βρισκόταν στην τάξη.

«Εκείνη τη στιγμή δεν ήταν σε εξέλιξη κάποιο μάθημα, άνοιξε την τσάντα του για να κλείσει το κινητό, γιατί το είχε ξεχάσει ανοιχτό» δήλωσε μιλώντας στο Live News ο πατέρας του 14χρονου μαθητή από την Πάτρα.

«Δεν είμαι υπέρ της κατάχρησης του κινητού στα σχολεία… Πιστεύουμε πως δεν ακολουθήθηκε η παιδαγωγική διαδικασία», πρόσθεσε ο ίδιος, τονίζοντας πως ως γονείς είχαν ενημερώσει το παιδί τους ότι απαγορεύεται η χρήση του κινητού στο σχολείο.

Υπενθυμίζεται πως όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης (18.09.24) το Gnomi.gr, οι γονείς του 14χρονου προχώρησαν και σε επώνυμη καταγγελία λέγοντας:

«Θεωρούμε τουλάχιστον ατυχείς τους χειρισμούς της διεύθυνσης του σχολείου και ανεπαρκής τη διαχείριση του περιστατικού από το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας.

 

Θέτουμε τα εξής ερωτήματα και ζητούμε απάντηση:

-Στη διάρκεια ποιου μαθήματος “συνελήφθη” τη Δευτέρα 16-9-2024 ο μαθητής να χρησιμοποιεί το κινητό του μέσα στην τάξη;

-Ο καθηγητής που είχε εκείνη την ώρα το μάθημα έχει προσωπική άποψη; Ποιος μετέφερε το συμβάν στη διεύθυνση και τον σύλλογο των καθηγητών;

-Κλήθηκαν οι γονείς από τη διεύθυνση του σχολείου και ποιες συστάσεις έγιναν στον μαθητή και τους γονείς;

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις