Τετάρτη, 18 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Πάτρα: «Ήρθε εξαγριωμένος, με χτύπησε κι έφυγε», λέει ο γυμνασιάρχης που ξυλοκοπήθηκε από πατέρα μαθητή

Πάτρα: «Ήρθε εξαγριωμένος, με χτύπησε κι έφυγε», λέει ο γυμνασιάρχης που ξυλοκοπήθηκε από πατέρα μαθητή
Φωτογραφία: Eurokinissi

«Δεν προσπάθησε καθόλου να κάνει διάλογο, με χτύπησε κι αμέσως μετά έφυγε από το χώρο», είπε σήμερα (18.09.2024) στο Live News, ο γυμνασιάρχης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από πατέρα μαθητή σε σχολείο στην Πάτρα.

«Είμαι καλά τώρα, είχα κάποια τραύματα που αντιμετωπίστηκαν», συμπληρώνει ο γυμνασιάρχης για το χθεσινό περιστατικό ξυλοδαρμού σε Γυμνάσιο στην Πάτρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο μαθητές διαπληκτίστηκαν στο σχολείο και ο διευθυντής έδωσε αποβολή στον έναν από τους δύο μαθητές.

Η τιμωρία που επιβλήθηκε φαίνεται πως δεν ικανοποίησε τον πατέρα του μαθητή που δέχτηκε την επίθεση, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σχολείο, ζητώντας τον λόγο από τον γυμνασιάρχη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο διευθυντής, ο πατέρας χωρίς καν να συζητήσουν του επιτέθηκε τόσο λεκτικά όσο και σωματικά.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι οι μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου Πατρών προχώρησαν σήμερα σε κατάληψη προς ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά και συμπαράστασης στον διευθυντή τους που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

«Υπάρχει αυτεπάγγελτη δίωξη»

«Είμαι καλά τώρα, είχα κάποια τραύματα που αντιμετωπίστηκαν. Ο πατέρας του μαθητή που μου επιτέθηκε ήρθε στο γραφείο μου, γιατί πείραξαν τον γιο του. Έγινε ένα μικροεπεισόδιο μεταξύ δύο μαθητών χθες. Επιλήφθηκα αμέσως και έδωσα στον μαθητή που προκάλεσε το συμβάν μία ημέρα αποβολή», είπε αρχικά ο γυμνασιάρχης.

«Παρ’ όλα αυτά ο πατέρας  του άλλου παιδιού, ήρθε εξαγριωμένος στο γραφείο μου, μαζί με τον γιο του. Δεν προσπάθησε καθόλου να κάνει διάλογο, με χτύπησε κι αμέσως μετά έφυγε από το χώρο.

Όλα αυτά έγιναν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Υπάρχει αυτεπάγγελτη δίωξη επειδή έγινε μέσα στο σχολείο. Δεν κινήθηκα νομικά εγώ, ούτε ο πατέρας του μαθητή προσπάθησε μετά να με προσεγγίσει. Είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Η σχέση που έχω με τους γονείς και η στήριξη τους είναι απίστευτη», κατέληξε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις