Ελλάδα

Πάτρα: Κινηματογραφική ληστεία τράπεζας με άδοξο τέλος – Ο δράστης συνελήφθη μόλις βγήκε από το υποκατάστημα

Έκανε κεφαλοκλείδωμα σε υπάλληλο και την οδήγησε στο χρηματοκιβώτιο - Τα κεντρικά της τράπεζας έδωσαν άμεσα εικόνα από το εσωτερικό

Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια ενός ληστή στην Πάτρα, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής (11.4.2025) θέλησε να ληστέψει υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Κορίνθου.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ένα άνδρας περίπου 50 ετών φορώντας περούκα και κρατώντας δύο πιστόλια (πιθανότατα ψεύτικα) μπήκε στο υποκατάστημα της τράπεζας στην Πάτρα, ακινητοποίησε τους υπαλλήλους και κάνοντας κεφαλοκλείδωμα σε μία γυναίκα υπάλληλο την οδήγησε στο χρηματοκιβώτιο.

Εκεί άρπαξε δεσμίδες με χρήματα, τα τοποθέτησε σε σακίδιο και έφυγε από την τράπεζα. 

Ωστόσο, είχε ήδη ειδοποιηθεί η αστυνομία από πελάτη και έτσι γρήγορα ο χώρος γύρω από το υποκατάστημα αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. 

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων και μόλις ο ληστής βγήκε από το υποκατάστημα τον κυνήγησαν και τον ακινητοποίησαν.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Πατρών, ενώ γίνεται καταμέτρηση των χρημάτων που πήρε από την Τράπεζα.

Μάλιστα, κατά το ίδιο δημοσίευμα τα κεντρικά της τράπεζας έδωσαν άμεσα στους αστυνομικούς εικόνα από το εσωτερικό της Τράπεζας. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Στους 20 βαθμούς ο υδράργυρος – Τοπικές βροχές σε Κρήτη, Δωδεκάνησα και Στερεά Ελλάδα
Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ
Βροχή στο κέντρο της Αθήνας
Ο πληθυσμός της Ελλάδας θα μειωθεί 25% έως το έτος 2070 – Οι συνέπειες της δημογραφικής κρίσης και οι πιθανές λύσεις
«Αν η νέα γενιά αποφασίσει ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά, η σύνταξη στο μέλλον θα είναι μηδέν», η δραματική επισήμανση του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Πάνου Τσακλόγλου
Κίνηση στο κέντρο της Αθήνας 5