Site icon NewsIT
18:20 | 06.05.22

Πάτρα: Κοινό μοτίβο ασφυξίας και στους τρεις θανάτους – Τι υποστηρίζει ο ιατροδικαστής Λέων

Πάτρα: Κοινό μοτίβο ασφυξίας και στους τρεις θανάτους – Τι υποστηρίζει ο ιατροδικαστής Λέων
Newsit Newsroom

Το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα δεν έχει τέλος με τις αποκαλύψεις να συνεχίζονται.

Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων μίλησε στην εκπομπή Live News για κοινό μοτίβο της ασφυξίας και στους τρεις θανάτους των παιδιών από την Πάτρα.

Όπως επισήμανε ο ιατροδικαστής όταν ένας δράστης θέλει να προκαλέσει τον θάνατο μέσω ασφυξίας και συναντά αντίσταση, «προφανώς σκέφτεται και σκαρφίζεται, αρρωστημένα, να βρει μια ουσία που κάμπτει τις αντιστάσεις αυτές».

Σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, που όπως όλα δείχνουν κατέληξε από υπερβολική δόση κεταμίνης, ο κ. Λέων εκτίμησε πως συνέβη λόγω της ηλικίας του παιδιού και της μεγαλύτερης αντίστασης που προέβαλλε στον δράστη.

Παράλληλα επισήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως οι ειδικοί έχουν στα χέρια τους, τις τοξικολογικές της Μαλένας και της Ίριδας, τονίζοντας πως η διαφορά των τοξικολογικών του αίματος, απ’ αυτών της τρίχας, είναι πως οι πρώτες μας δείχνουν πρόσφατη λήψη τοξικής ουσίας.

«Αν προστρέξουμε στις τοξικολογικές της τρίχας, εκεί θα δούμε τη χρόνια λήψη ουσιών» πρόσθεσε.

Τι υποστηρίζει η κοινωνική λειτουργός

Στο μεταξύ στο προσκήνιο ήρθε και η έκθεση της κοινωνικής λειτουργού που είχε επισκεφτεί την οικογένεια Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, μετά την καταγγελία που έγινε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για κακοποίηση της Τζωρτζίνας.

Ανάμεσα στα άλλα καταγράφεται πως η οικογένεια ζει σε ένα σπίτι τεσσάρων δωματίων, σε υγιεινό περιβάλλον.

Οι γονείς είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, πρόκειται να παντρευτούν.

Το ζευγάρι δεν αποδέχεται τις κατηγορίες και τις αποδίδει σε κακόβουλη καταγγελία μιας παλιάς σχέσης που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Η εκπομπή Live News επικοινώνησε με την κοινωνική λειτουργό η οποία σημείωσε:

«Δε θυμάμαι την οικογένεια, δεν βρέθηκε κάτι το μεμπτό εκείνη την χρονική στιγμή. Εάν η οικογένεια απέκτησε προβλήματα στο μέλλον, δεν μπορώ να γίνω μελλοντολόγος (…) Έκανα τη δουλειά μου, δεν έχω να ψάξω κάτι περισσότερο. Προφανώς δεν είδα κάτι άσχημο, κάτι να με προβληματίσει ως επαγγελματία».

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version