Παρασκευή, 19 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Παύλος Φύσσας: Οι γονείς του στις διαδηλώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του

Παύλος Φύσσας: Οι γονείς του στις διαδηλώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του

Τέσσερα χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα και οι γονείς του σφίγγουν τα δόντια και δίνουν το “παρών” στις εκδηλώσεις μνήμης για τον γιο τους. Τέσσερα χρόνια μετά από την δολοφονία του από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά και ο κατ ‘ ομολογίαν δράστης είναι ελεύθερος.

Η Μάγδα Φύσσα μαζί με τον Παναγιώτη Φύσσα έφθασαν στο σημείο όπου πριν τέσσερα χρόνια έχασαν το παιδί τους. Εκεί ο Παύλος τους ξεψύχησε άδικα στην ηλικία των 33 ετών.

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα, φρόντισε το μνημείο του γιου της και συγκινημένη χάιδεψε το πρόσωπο του γιου της, στο μνημείο και αποχώρησε, κατευθυνόμενη προς τον άντρα της.

Η Μάγδα Φύσσα σε συνέντευξη της για την δίκη της Χρυσής Αυγής, τέσσερα χρόνια μετά την δολοφονία του γιου της, ανέφερε: «Συνεχίζεται, με κανονικούς ρυθμούς. Ξέρουμε ότι θα πάρει χρόνο γιατί είναι μεγάλη. Εδώ είμαστε και όποιος αντέξει μέχρι το τέλος. Δεν περιμένω, απαιτώ. Απαιτώ δικαιοσύνη. Δικάζεται μια εγκληματική οργάνωση που είναι κόμμα στη Βουλή. Να διαλυθεί. Να μπει μέσα ο πιο μικρός μέχρι τον πιο μεγάλο ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Να φτάσει στο τέλος και να δω την καταδίκη τους».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις