Ελλάδα

Πειραιάς: Δεσμεύτηκαν ακατάλληλα κεμπάπ, μπιφτέκια και κοτόπουλα!

Διάφορα κρέατα δεσμεύτηκαν σε επιχείρηση των ελεγκτών τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων δεσμεύτηκαν παρασκευάσματα κρέατος 42 κιλών στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε κρεοπωλείο της πόλης, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και δέσμευσαν διάφορα παρασκευάσματα κρέατος (κεμπάπ, μπιφτέκια και ρολό κοτόπουλου) βάρους 42 κιλών, λόγω αδυναμίας ιχνηλασιμότητας ως προς την ημερομηνία λήξης και ταυτοποίησης των τροφίμων σε συνδυασμό με πλημμελή διαχείριση της αποθήκευσής τους.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων στα κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας που εξαρθρώθηκαν στη βόρεια Ελλάδα - Έσκαβαν και κοντά στον Τύμβο Καστά
Η αστυνομία είχε ενημερωθεί ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2024 για τη δράση των κυκλωμάτων, που μάλιστα χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Εθνική Πινακοθήκη: Βάσια Παναγοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Χάρης Ρώμας μιλούν για τον βανδαλισμό των έργων τέχνης από βουλευτή της «Νίκης»
Φουντώνει ο δημόσιος διάλογος μετά το περιστατικό που σημειώθηκε μέσα στην Εθνική Πινακοθήκη, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της «Νίκης»,...
Εθνική Πινακοθήκη: Βάσια Παναγοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Χάρης Ρώμας μιλούν για τον βανδαλισμό των έργων τέχνης από βουλευτή της «Νίκης»