Ελλάδα

Πειραιάς: Μεγάλο κομμάτι σοβά έπεσε από ταβάνι ΙΕΚ – «Πέντε λεπτά πριν να περνούσα και θα έπεφτε στο κεφάλι μου»

Από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος φοιτητής ή κάποιος εκπαιδευτικός της σχολής στον Πειραιά

Ένα επικίνδυνο περιστατικό συνέβη την Τέταρτη (08.01.2025) στο δημόσιο ΙΕΚ του Πειραιά, στην οδό Πειραιώς, όταν ένα μεγάλο κομμάτι σοβά έπεσε από την οροφή διαδρόμου, στον δεύτερο όροφο της σχολής.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ένα μεγάλο κομμάτι σοβά αποκολλήθηκε από το ταβάνι του δεύτερου ορόφου στο κτίριο του Πειραιά, σε ένα σημείο ακριβώς μετά τις σκάλες που συνδέουν τους δύο ορόφους.

Αμέσως μετά, για να αποκλειστεί το σημείο τοποθετήθηκαν δύο θρανία και μια κορδέλα. Οι εικόνες φανερώνουν την επικινδυνότητα του συμβάντος.

Από τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς αφού η πτώση μέρους του ταβανιού συνέβη γύρω στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης, εν ώρα λειτουργίας δηλαδή, την στιγμή που πολλοί φοιτητές και καθηγητές κάνουν το μάθημα τους και κυκλοφορούν στην σχολή.

sovas peiraias

sovas peiraias

sovas peiraias

«5 λεπτά πριν και θα μου είχε πέσει όλο στο κεφάλι»

Στο newsit.gr μίλησε για το περιστατικό φοιτήτρια της σχολής, η οποία όπως λέει στάθηκε τυχερή και δεν τραυματίστηκε καθώς πέρασε από το σημείο 5 λεπτά μετά την πτώση των σοβάδων.

«Ανέβαινα με τις σκάλες πάνω στον δεύτερο όροφο. Μόλις έφτασα, αντίκρισα τους σοβάδες στο πάτωμα και κοίταξα το ταβάνι. Είχε πέσει ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι. Εάν είχα ανέβει 5 λεπτά πριν θα μου είχε πέσει όλο αυτό στο κεφάλι. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς».

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στις 4 Ιουνίου η καθέλκυση της φρεγάτας «Φορμίων» - Στη θάλασσα και οι τρεις Belharra μέσα στο το καλοκαίρι
Η καθέλκυση της φρεγάτας «Φορμίων» αναμένεται να συμπέσει με την έναρξη των θαλάσσιων δοκιμών της πρώτης «Κίμων», ενώ θα συνεχίζεται ο εξοπλισμός της «Νέαρχος» με οπλικά και ηλεκτρονικά συστήματα
H φρεγάτα Κίμων στα ναυπηγεία της Naval Group
«Τέτοιες μέρες του 1985, ως δώρο ανεκτίμητο, σε κράτησα στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά» - Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του Βασίλη Καλογήρου
«Αυτό το υπέροχο δώρο πριν συμπληρωθούν σαράντα χρόνια, ο Κύριος θέλησε να το στείλει σε άλλη ουράνια αγκαλιά, εκεί που αλλιώς τα μετράνε τα χρόνια»
Ο Βασίλης Καλογήγου με τη μητέρα του, Σοφία