Site icon NewsIT

Πειραιάς: Πάρκαρε Lamborghini πάνω σε πεζοδρόμιο και διάδρομο τυφλών και έγινε viral

17.09.2024 | 17:02
Πειραιάς: Πάρκαρε Lamborghini πάνω σε πεζοδρόμιο και διάδρομο τυφλών και έγινε viral

Πάνω σε πεζοδρόμιο και διάδρομο τυφλών σε γειτονιά στον Πειραιά πάρκαρε τη Lamborghini ο κάτοχός της. Η φωτογραφία με το παράνομα σταθμευμένο super car «ανέβηκε» στα social media, προκαλώντας αντιδράσεις.

Αδιαφορώντας προκλητικά για τους πεζούς αλλά και για τους ανθρώπους με προβλήματα όρασης, ο κάτοχος της Lamborghini πάρκαρε το πανάκριβο αυτοκίνητό του πάνω σε πεζοδρόμιο στον Πειραιά.

Με μειωμένο αίσθημα ευθύνης για το κοινωνικό σύνολο ο ασυνείδητος οδηγός έχει παρκάρει φαρδύς – πλατύς πάνω στο πεζοδρόμιο, όπου βρίσκεται και ο διάδρομος τυφλών.

Σύμφωνα με τον χρήστη που ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook, το περιστατικό συνέβη σε πολυσύχναστο δρόμο του Πειραιά, της Γρηγορίου Λαμπράκη, στην Ευαγγελίστρια, απέναντι από το γηροκομείο.

Να σημειωθεί ότι, η παράνομη στάση και στάθμευση τιμωρείται με πρόστιμο που κυμαίνεται από 40 έως 150 ευρώ, ενώ ανάλογα με τη βαρύτητα της παράβασης, ο οδηγός μπορεί να χάσει την άδεια οδήγησης και τις πινακίδες κυκλοφορίας για διάστημα 10 ημερών.

Σε περίπτωση, δε, που το όχημα παρεμποδίζει ράμπες διάβασης ατόμων με αναπηρία ή σταθμεύει σε αποκλειστικές ή γενικές θέσεις στάθμευσης ατόμων με αναπηρία, ο υπεύθυνος τιμωρείται με επί τόπου αφαίρεση των πινακίδων κυκλοφορίας και της άδειας οδήγησης από τον βεβαιούντα την παράβαση, για 60 ημέρες, ενώ το πρόστιμο ανέρχεται στα 200 ευρώ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version