Ελλάδα

Πειραιάς: Πώς έγινε η άγρια συμπλοκή ανηλίκων – Τραυμάτισαν 15χρονο στο πρόσωπο και έβγαλαν ματσέτα

Νέο άγριο σκηνικό με μαθητές που επιτέθηκαν σε συνομήλικους τους σημειώθηκε στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα στον Πειραιά στις 8 το βράδυ του Σαββάτου, μια ομάδα, αποτελούμενη από τριάντα άτομα, πλησίασε τρία παιδιά 15,16 και 17 ετών που μαζί με φίλους τους, κινούνταν πεζή. Αφού λογομάχησαν μαζί τους, ο ένας από αυτούς με χρήση σωματικής βίας τραυμάτισε το πρόσωπο του 15χρονου, ενώ άλλος δράστης (ο οποίος δεν ταυτοποιήθηκε) έβγαλε από την ζώνη του ένα μεγάλο μαχαίρι (τύπου ματσέτα) και τους απείλησε.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί Ο.Π.Κ.Ε, όπου κατόπιν αναζητήσεων εντόπισαν τρεις ανήλικους από την ομάδα που επιτέθηκε, καθώς και το μαχαίρι (τύπου ματσέτα) σε απόσταση περίπου σαράντα μέτρων από αυτούς.

Οι κατηγορούμενοι προσήχθησαν στο Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου, όπου αναγνωρίστηκαν από τους ανήλικους και συνελήφθησαν, ενώ δεν αναγνωρίσθηκε ο κάτοχος του μαχαιριού.

Συνελήφθη παράλληλα ένα άτομο, το οποίο αφού έριξε στο έδαφος ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδα, στη συνέχεια προέβαλε σθεναρή αντίσταση, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου, όπου αφού αναγνωρίστηκε από τους ανήλικους ως ένα ακόμη μέλος της ομάδας των 30.

Στο Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου ήρθαν οι γονείς των παιδιών, οι οποίοι συνελήφθησαν για παράβαση του άρθρου 360 Π.Κ. «Παραμέληση εποπτείας ανηλίκου».

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στις 4 Ιουνίου η καθέλκυση της φρεγάτας «Φορμίων» - Στη θάλασσα και οι τρεις Belharra μέσα στο το καλοκαίρι
Η καθέλκυση της φρεγάτας «Φορμίων» αναμένεται να συμπέσει με την έναρξη των θαλάσσιων δοκιμών της πρώτης «Κίμων», ενώ θα συνεχίζεται ο εξοπλισμός της «Νέαρχος» με οπλικά και ηλεκτρονικά συστήματα
H φρεγάτα Κίμων στα ναυπηγεία της Naval Group
«Τέτοιες μέρες του 1985, ως δώρο ανεκτίμητο, σε κράτησα στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά» - Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του Βασίλη Καλογήρου
«Αυτό το υπέροχο δώρο πριν συμπληρωθούν σαράντα χρόνια, ο Κύριος θέλησε να το στείλει σε άλλη ουράνια αγκαλιά, εκεί που αλλιώς τα μετράνε τα χρόνια»
Ο Βασίλης Καλογήγου με τη μητέρα του, Σοφία