Τρίτη, 10 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Πειραιάς: Προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο του παρκαδόρου, «του άξιζαν μόνο ισόβια» λέει η σύζυγος του θύματος

Πειραιάς: Προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο του παρκαδόρου, «του άξιζαν μόνο ισόβια» λέει η σύζυγος του θύματος

Μεγάλη ένταση επικράτησε έξω από τα δικαστήρια στον Πειραιά στη δίκη της δολοφονίας του νεαρού εργαζόμενου σε πάρκινγκ από έναν ηλικιωμένο για ασήμαντη αφορμή.

Το δικαστήριο επέβαλε ισόβια στον δολοφόνο του εργαζόμενου σε πάρκινγκ στον Πειραιά, με τους συγγενείς του θύματος να προσπαθούν να λιντσάρουν τον αμετανόητο εκτελεστή έξω από τα δικαστήρια.

Συγγενείς του άτυχου παρκαδόρου επιτέθηκαν στον 68χρονο κατηγορούμενο για το στυγερό έγκλημα και προσπάθησαν να τον λιντσάρουν έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά τη στιγμή της μεταγωγής του.

Στο σημείο βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που επιχείρησαν να απομακρύνουν τους εξαγριωμένους συγγενείς του 39χρονου.

Μάλιστα ακόμα και όταν έβαλαν τον κατηγορούμενο μέσα στην κλούβα του Μεταγωγών, δε σταμάτησαν να τον αποδοκιμάζουν, να χτυπούν το όχημα και να εκτοξεύουν μπουκάλια.  

Η γυναίκα του ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του δράστη, για να δικαιωθεί η μνήμη του.

«Μόνο τα ισόβια του άξιζαν και είναι πάρα πολύ λίγο… Την ψυχή του άντρα μου ελπίζω να την απαλύναμε λίγο», δήλωσε στο Star.

Ψυχρός και αμετανόητος ο κατηγορούμενος

Σε όλη τη διάρκεια της δίκης, ο κατηγορούμενος ήταν ψυχρός και αμετανόητος, ενώ στην απολογία του που κράτησε περίπου μία ώρα, δεν έδειξε κανένα ίχνος μεταμέλειας.

«Με είχε προκαλέσει. Πάρκαρε τα αυτοκίνητα του πάρκινγκ στο πεζοδρόμιο και δεν μπορούσα να περάσω», υποστήριξ και πάλι

Για το στυγερό έγκλημα το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά επέβαλε στον 68χρονο κατηγορούμενο την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις