Ελλάδα

Πειραιάς: Συνελήφθη 29χρονος για ασέλγεια εις βάρος 17χρονης κοπέλας

Ένας άνδρας συνελήφθη χθες Πέμπτη (8.6.2023) το βράδυ στον Πειραιά από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος ανήλικου κοριτσιού.

Ειδικότερα, όλα έγιναν περίπου στις 21:15 χθες το βράδυ, όταν εντοπίστηκε ο 29χρονος στην πλατεία Πηγαδάς, κοντά στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά να έχει πλησιάσει ένα 17χρονο κορίτσι από την Αλβανία και να προβαίνει σε πράξεις ασέλγειας εις βάρος της.

Ο 30χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου, καθώς κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πανελλήνιος Σύλλογος Νοσοκομειακών Ψυχολόγων για το έγκλημα στο Δαφνί: «Απαράδεκτες οι συνθήκες στις ψυχιατρικές δομές»
«Το τραγικό αυτό γεγονός αναδεικνύει με τον πλέον δραματικό τρόπο τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στις ψυχιατρικές δομές της χώρας μας» αναφέρει ο Σύλλογος
Το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Αττικής