Ελλάδα

«Πείτε μου σας παρακαλώ ότι θα ζήσω» – Συγκλονίζει ο διάλογος διασώστη του ΕΚΑΒ με 75χρονη θετική σε κορονοϊό

Ο Σάκης Καρακατσάνης εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ, μίλησε στην εκπομπή Live News και στο Νίκο Ευαγγελάτο για τη συγκλονιστική του εμπειρία όταν μίλησε με μια 75χρονη γυναίκα θετική σε κορονοϊό.

Ο διασώστης του ΕΚΑΒ πήγε να μεταφέρει την ηλικιωμένη γυναίκα που βρέθηκε θετική σε κορονοϊό σε ένα νοσοκομείο αναφοράς και ο διάλογός τους συγκλονίζει.

Με «όπλο» την ενσυναίσθηση ο κ. Καρακατσάνης μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι ένας ασθενής να νιώσει ασφάλεια μέχρι τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

«Πήγαμε στο ΕΛΠΙΣ να παραλάβουμε την γυναίκα για να την πάμε σε ένα νοσοκομείο αναφοράς. Είχαμε πρώτα φορέσει τις άσπρες στολές.

Όταν την παραλάβαμε, είχε στο βλέμμα της το φόβο και το αίσθημα αβεβαιότητας. Της συστήθηκα γιατί δεν μπορούσε να διακρίνει πρόσωπα και μόλις συστήθηκε και η ίδια, ξέσπασε, με κλάμματα.

Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν «θα ζήσω;», σε εκείνο το σημείο σάστησα αλλά έπρεπε να την καθησυχάσω. Της είπα ότι θα ζήσει, ότι θα γίνει καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Η Δροσάκη δικαιώθηκε στη δουλειά της, όταν η Δανδουλάκη έδιωξε από την παράσταση τον Φιλιππίδη»
Δεν μίλησαν πολλοί άνθρωποι για την υπόθεση και δεν θα μιλήσουν και εύκολα» σχολίασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για την δικαστική διαμάχη των 2 ηθοποιών
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την Λένα Δροσάκη
Κορυφώνεται η έξοδος των Αθηναίων για το Πάσχα: Ερημώνει η Αττική, πάνω από 30.000 ταξιδεύουν σήμερα με τα πλοία - Γεμάτα φεύγουν τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ
Περισσότεροι από 60.000 εκδρομείς έχουν περάσει από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών - Στο 100% η πληρότητα των λεωφορείων στα ΚΤΕΛ
Εκδρομείς στα πλοία 2