Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Πέντε παραλίες της Αττικής με καθαρά νερά για το Σαββατοκύριακο

Πέντε παραλίες της Αττικής με καθαρά νερά για το Σαββατοκύριακο

Παραλίες της Αττικής. Αυτό το μοναδικό μοναδικό προνόμιο της Αθήνας. Βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από ακρογιαλιές και όρμους αυθεντικού κάλλους.

Γεγονός που μας δίνει την δυνατότητα να οργανώνουμε σύντομες αποδράσεις για ανέμελες βουτιές και στιγμές χαλάρωσης στις περισσότερο και λιγότερο γνωστές τοποθεσίες.

Τις οργανωμένες ή απομονωμένες για όσους θέλουν περισσότερη ησυχία και την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο ήρεμο νησί. Εδώ επιλέξαμε μερικές παραλίες που μας αρέσουν πολύ, από την Αγ. Μαρίνα μέχρι το Σούνιο.

Μπορείς να τις επισκεφθείς οδικώς, κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου και όχι μόνο, για να απολαύσεις παράλληλα και τις όμορφες εικόνες της διαδρομής.

Παραλία Αλθέα: Η Αλθέα είναι οικισμός της Αγ. Μαρίνας και ανήκει στον δήμο Κρωπιάς. Η αρχική ονομασία της περιοχής ήταν Πράπα Μάλι-Κακοβέντι όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα του εξωραϊστικού συλλόγου των οικιστών της Αλθέας.

Το 1993 μετονομάστηκε σε Αλθέα, από το αλς (νερό) και θέα που σημαίνει με θέα προς τη θάλασσα. Εκεί, λοιπόν, βρίσκεται μια αξιόλογη από τις παραλίες της Αττικής, τα Σκαλάκια.

Πρόκειται για έναν γραφικό κολπίσκο με ψιλό βότσαλο, μαγευτική θέα και κρυστάλλινα νερά. Θα σε κερδίσει από το πρώτο λεπτό.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις