Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Πεντέλη: Εξαφάνιση 13χρονου από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών

Πεντέλη: Εξαφάνιση 13χρονου από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών
ΦΩΤΟ Eurokinissi (αρχείο)

Μεγάλη κινητοποίηση της ελληνικής αστυνομίας για την εξαφάνιση του Νουρελτνίν Αλ Μοχάμεντ, 13 ετών. Τα ίχνη του ανήλικου, που είναι συριακής καταγωγής, χάθηκαν από την Πεντέλη, όπως γνωστοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σχετικά με την εξαφάνιση του 13χρονου από την Πεντέλη, η ανακοίνωση που εξέδωσε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (06.06.2024) προς Παρασκευή 7 Ιουνίου το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει:

«Στις 06/06/2024, στις 07:30 το πρωί, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Πεντέλη ο Νουρελτνίν (ον.) Αλ Μοχάμεντ (επ.) 13 ετών, συριακής καταγωγής.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανηλίκου και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Νουρελτνίν (ον.) Αλ Μοχάμεντ (επ.) έχει ύψος 1.50 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις