Ελλάδα

«Περαστικά» Μητσοτάκη στον Τσίπρα για τον γιο του που έχει κορονοϊό

Περαστικά και ταχεία ανάρρωση εύχεται με tweet του ο πρωθυπουργός, στο γιο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που διαγνώστηκε σήμερα θετικός στον κορονοϊό.

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του κ. Τσίπρα και να ξεπεράσει η οικογένεια γρήγορα αυτήν τη δοκιμασία», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μέλημά μου να γίνει καλά ο φίλος μου» λέει ο 36χρονος που έδωσε την κροτίδα στον Άρη Μουγκοπέτρο - Οι φωτογραφίες από τα γλέντια και το ψευδώνυμο «ασύλληπτος»
Ο 36χρονος φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές πως δεν γνώριζε ότι ήταν κροτίδα, αλλά το πέρασε για κάποιου είδους πυρσό
Ο Άρης Μουγκοπέτρος μαζί με τον 36χρονο φίλο του που του έδωσε την κροτίδα 1