Ελλάδα

Περιπέτεια στον αέρα για τον πρώην υπ. Εξωτερικών

Αεροσκάφος των "Κυπριακών Αερογραμμών", με 98 επιβάτες παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα.

Στο αεροσκάφος που επέστρεψε στο αεροδρόμιο Λάρνακας 45 λεπτά από την απογείωση του βρισκόταν και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Πέτρος Μολυβιάτης. Το αεροπλάνο την ώρα που πετούσε πάνω από τη Ρόδο, ο πιλότος εντόπισε τεχνικό πρόβλημα στο ηλεκτρονικό σύστημα.

 
Ο εκπρόσωπος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων των “Κυπριακών Αερογραμμών” Κυριάκος Κυριάκου ανέφερε ότι η προσγείωση του αεροσκάφους έγινε απολύτως ομαλά, χωρίς σε καμιά περίπτωση να τεθεί σε κίνδυνο η πτήση.
 
Ο κ. Κυριάκου σημείωσε πως “στους επιβάτες προσφέρθηκε γεύμα και έγιναν διευθετήσεις ώστε να αναχωρήσουν με την επόμενη πτήση των Κυπριακών Αερογραμμών, τη CY 336 στις 16:15”.
 
Μεταξύ των επιβατών ήταν η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου Σωτηρούλα Χαραλάμπους και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Πέτρος Μολυβιάτης, οι οποίοι και θα αναχωρήσουν με την πτήση των 16:15.
 
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θλίψη στην Πάτρα: Άφησαν λουλούδια στον καταπέλτη του πλοίου όπου πέθανε η 47χρονη ναυτικός - Τι αναφέρουν λιμενικό και ΠΝΟ
Ο οδηγός της νταλίκας στη συνέχεια συνελήφθη για ανθρωποκτονία εξ αμέλειας, ενώ σημειώθηκαν τρεις ακόμη συλλήψεις, μεταξύ των οποίων του καπετάνιου, του ύπαρχος και του υπεύθυνος για τον καταπέλτη
Η 47χρονη ναυτικός 1
45χρονος κατήγγειλε την πρώην σύζυγό του για απόπειρα ανθρωποκτονίας – «Με απειλεί με μηνύματα, έβαλε να με σκοτώσουν»
Ο 45χρονος επιχειρηματίας υπέβαλλε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του και του πεθερού του κάνοντας λόγο για συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του - «Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια»
Γυναίκα με κινητό