Τρίτη, 10 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Περιστέρι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 73χρονος μαχαιρώνει τον 61χρονο μπατζανάκη του

Περιστέρι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 73χρονος μαχαιρώνει τον 61χρονο μπατζανάκη του

Βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό περιστατικό με μαχαίρι που συνέβη σήμερα (10/9/2024) το πρωί στο Περιστέρι μεταξύ δύο συγγενικών προσώπων φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο βίντεο αποτυπώνεται το χρονικό της αιματηρής επίθεσης με μαχαίρι, η οποία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (10/09/2024), μέσα σε κατάστημα στο Περιστέρι.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10 το πρωί της Τρίτης (10/09/2024), όταν ένας 73χρονος άνδρας ο οποίος στο βίντεο απεικονίζεται με μια βερμούδα κι ένα σιέλ πουκάμισο φτάνει στο κατάστημα εστίασης στο Περιστέρι.

Μπαίνει στο μαγαζί και κινείται προς το σημείο που κάθεται ο 61χρονος μπατζανάκης του. Εκεί θα διαπληκτιστεί μαζί του και στη συνέχεια θα τον μαχαιρώσει στην πλάτη.

Αμέσως ο 73χρονος δράστης θα φύγει από το κατάστημα, ενώ το θύμα τραυματισμένο θα βγει στους εξωτερικούς χώρους του καταστήματος και αφού θα κάνει λίγα βήματα, θα σπεύσουν κοντά του περαστικοί για να τον βοηθήσουν.

Σύμφωνα αυτόπτες μάρτυρες ο 61χρονος αιμορραγούσε πολύ, ενώ τα άτομα που έσπευσαν προς βοήθεια με πανιά και με τις μπλούζες που φορούσαν, προσπαθούσαν να του περιορίσουν την αιμορραγία.

Τελικά το ασθενοφόρο θα φτάσει στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αίγλης και θα παραλάβει τον τραυματία, τον οποίο θα μεταφέρει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις