Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Περιβαλλοντική διάκριση για το «Ελ. Βενιζέλος»

Περιβαλλοντική διάκριση για το «Ελ. Βενιζέλος»

Δύο σημαντικές διακρίσεις για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» περιλάμβαναν τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον 2013-14, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ).

Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο της Αθήνας αποδόθηκε η πρώτη θέση στην κατηγορία «Οργάνωση και Διοίκηση», ενώ για την προστασία της βιοποικιλότητας σε οικοσυστήματα της περιοχής των Μεσογείων το αεροδρόμιο τιμήθηκε με το ειδικό Βραβείο Βιοποικιλότητας.

Τα Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον απονέμονται πρωτίστως σε φορείς και οργανισμούς που αναπτύσσουν επιτυχημένες δράσεις και πολιτικές βιώσιμης ανάπτυξης και αποτελούν πρόκριμα για συμμετοχή στον αντίστοιχο ευρωπαϊκό θεσμό των European Business Awards for the Environment.

Η επιτροπή αξιολόγησης συστάθηκε από τον ΠΑΣΕΠΠΕ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος), ο οποίος σε συνεργασία με εκπροσώπους πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και επιστημονικών φορέων, συντόνισε για 5η συνεχή φορά τον διαγωνισμό και τη διαδικασία αξιολόγησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οικολογικό έγκλημα στον κάμπο της Ξάνθης (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Πρόστιμα, ύψους 373.000 ευρώ από το ΥΠΕΚΑ σε επιχειρήσεις που μολύνουν το περιβάλλον

Σεβασμός στον πολιτισμό και το περιβάλλον από τις επιχειρήσεις

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε