Παρασκευή, 27 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Δεν πετάει ακόμα ο Ψινάκης! Μαραθώνας – Θεσσαλονίκη με αερόστατο! ΦΩΤΟ

Δεν πετάει ακόμα ο Ψινάκης! Μαραθώνας – Θεσσαλονίκη με αερόστατο! ΦΩΤΟ

Ο Ηλίας Ψινάκης δεν παύει να μας εκπλήσσει. Θα ταξιδέψει από το Μαραθώνα στην Θεσσαλονίκη με αερόστατο – όταν του το επιτρέψει ο καιρός…

Ήδη έχουν γίνει πολλές απόπειρες αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να απογειωθεί το αερόστατο. Όταν θα γίνει αυτό, ο δήμαρχος Μαραθώνα, συνοδευόμενος απο τους δυο πιλότους και έναν άνδρα της προσωπικής του φρουράς θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους για την Θεσσαλονίκη με αερόστατο.

Στην εκκίνηση του Μαραθωνίου δρόμου στον Μαραθωνα οι τεχνικοί καταβάλλουν προσπάθειες προκειμένου να φουσκώσει το αερόστατο και να μπορέσει να απογειωθεί κόντρα στους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.

Σύμφωνα με το προγραμμα του ταξιδιού, το πλήρωμα θα πετάξει μεχρι να πέσει το φως του ηλίου, το βραδυ θα προσγειωθεί και αύριο θα ξεκινήσει πάλι το ταξίδι του με τελικό προορισμό την Θεσσαλονικη όπου αναμένεται να φτάσει γύρω στις 11 το πρωί.

Οπως δήλωσε ο ίδιος, σκοπός του ταξιδιού ειναι να ενωθούν σημειολογικά οι αρχαίες ελληνικές πόλεις ενώ προσθεσε πως με τέτοιες κινήσεις η Ελλάδα γίνεται ελκυστικός προορισμός για ξένους επενδυτές προαναγγέλοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα Κινέζων στην περιοχή του Μαραθωνα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε