Τετάρτη, 31 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Πέθανε η δημοσιογράφος Τίνα Αλεξανδρή, μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε

Πέθανε η δημοσιογράφος Τίνα Αλεξανδρή, μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε

«Έριξες τα πέταλα σου νωρίς», έγραψαν φίλοι της δημοσιογράφου Τίνας Αλεξανδρή η οποία πέθανε χθες (30.07.2024) μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας του αντιμετώπιζε.

Την είδηση θανάτου της δημοσιογράφου του MEGA Τίνας Αλεξανδρή έκανε γνωστή η ΕΣΗΕΑ με ανάρτησή της.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το θλιβερό νέο, φίλοι και συγγενείς ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες της για να την αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο.

Τα αντίο των συναδέλφων της

Σε κατάσταση σοκ οι συνάδελφοί της, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η χαμογελαστή δημοσιογράφος δεν είναι πλέον κοντά τους.

Η δημοσιογράφος Μαριλένα Γεραντώνη την αποχαιρέτησε μέσω ανάρτησης στο facebook κάνοντας λόγο για ένα ταξίδι που ήθελε να κάνει η Τίνα Αλεξανδρή, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε.

«Αν η ευγένεια είχε χρώμα, θα ήταν ροζ… Αν η καλοσύνη και η γλυκύτητα είχαν μορφή, θα ήταν σαν τις ολάνθιστες κερασιές την άνοιξη στην αγαπημένη σου Ιαπωνία […] Όμως έριξες τα πέταλα σου νωρίς. Πολύ νωρίς. Σαν τα ανθάκια στις κερασιές στους κήπους του Κιότο και της Οκινάουα που ονειρευόσουν μια μέρα να δεις από κοντά» έγραψε στη λεζάντα η Μαριλένα Γεραντώνη.

Ο δημοσιογράφος Beny Λεβεντογιάννης έγραψε στην ανάρτησή του:

«Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν κάπου στον Απρίλη. Με πήρε τηλέφωνο να δει πως είμαι. “Εγώ είμαι καλά ρε μπάμια, τη γλύτωσα. Εσύ πως είσαι;” ,της είπα και ξέσπασε σε εκείνο το κακαριστό γέλιο. “Είμαι πολύ καλύτερα” μου απάντησε. “Αν συνεχιστεί έτσι θα αρχίσω να έρχομαι στη δουλειά σιγά σιγά”.

Μετά είπαμε δυο τρεις βλακείες, γελάσαμε με κάτι κουτσομπολιά, την πείραξα για άλλη μια φορά για τους Ιάπωνες που λάτρευε και της είπα πόσο βλαμμένοι είναι και της ευχήθηκα να έρθει να δουλέψουμε μαζί ξανά. Κλείσαμε το τηλέφωνο. Είχα την σιγουριά ότι θα ερχόταν. Δεν τα κατάφερε. Δεν θα έρθει ποτέ ξανά, να καθίσει δίπλα μου και να με ρωτήσει “Τι θα γίνει; Θα ανοίξουμε καμιά φορά οδηγό;”

Το Τινάκι έφυγε. Ήταν ένα ξεχωριστό υπέροχο κορίτσι. Σπάνιο. Να προσέχετε όλοι τον εαυτό σας. Μην αφήνετε ούτε μια στιγμή να περάσει καλή ή κακή, χωρίς να τη ρουφήξετε.

Τινάκι δεν πρόλαβες να πας στην Ιαπωνία που τόσο αγαπούσες. Τώρα σαν αερικό θα πηγαίνεις παντού. Θα είσαι παντού και κυρίως θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Καλό ταξίδι κοριτσάκι μου», έγραψε ο συνάδελφός της για να την αποχαιρετήσει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις