Site icon NewsIT

Πέθανε ο δημοσιογράφος Μανώλης Μαθιουδάκης, πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ

03.06.2024 | 14:13
Πέθανε ο δημοσιογράφος Μανώλης Μαθιουδάκης, πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ.Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ Γ.ΚΟΥΡΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΏΣΕΩΝ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ "ΑΥΡΙΑΝΗ" ΚΑΙ "ΦΙΛΑΘΛΟ".ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ (EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Σε ηλικία 89 ετών άφησε την τελευταία πνοή του ο δημοσιογράφος Μανώλης Μαθιουδάκης, ο οποίος διετέλεσε και πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).

Ο Μανώλης Μαθιουδάκης είχε εργαστεί ως δημοσιογράφος σε πολλά μέσα ενημέρωσης, όπως τα «Νέα», το «Βήμα», ο «Ταχυδρόμος», η «Ομάδα» και η ΕΡΤ. Υπήρξε, δε, και πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ.

Ο ίδιος διατήρησε μέχρι τέλους την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον «Ριζοσπάστη», τον οποίο διάβαζε σταθερά, σύμφωνα με το ΚΚΕ.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του δημοσιογράφου, σημειώνοντας πως: «Ο Μανώλης Μαθιουδάκης υπήρξε σταθερός συνοδοιπόρος του ΚΚΕ».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version