Ελλάδα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιαούσης

Πέθανε ο δημοσιογράφος, Νίκος Τσιαούσης. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρο τον δημοσιογραφικό κόσμο και στην οικογένεια της ΕΡΤ3.

Την είδηση του θανάτου του Νίκου Τσαούση γνωστοποίησε ο συνάδελφός του, Στέλιος Νικητόπουλος με ανάρτησή του στα social media.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, «μεγάλο σοκ. Πριν από λίγο μάθαμε ότι «έφυγε» ο Νίκος Τσιαούσης, συνάδελφος στην ΕΡΤ3 και από τα καλύτερα παιδιά. Καλό ταξίδι, Νίκο».

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τετάρτη (17/11) στις 12:00 στη Χαλάστρα.

Η ανάρτηση: 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο δείχνει περιστέρια να τσιμπολογούν το φαγητό ασθενή μέσα σε δωμάτιο του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός»
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα για τα προβλήματα που δημιουργούν τα περιστέρια στα δημόσια νοσοκομεία
Περιστέρια μέσα σε δωμάτιο νοσοκομείου 3
Απολογείται αύριο ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου - «Είχα να τον δω 2 χρόνια»
Αν και για τη δολοφονική κακοποίηση του Άγγελου έχουν προφυλακιστεί ήδη η μητέρα και ο πατριός του, ο βιολογικός πατέρας του παιδιού κατηγορείται επίσης για την κακοποίησή του
Κατηγορούμενος στα δικαστήρια Ηρακλείου