Ελλάδα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Νικολόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος, Βασίλης Νικολόπουλος, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής σύνταξης στο ΑΠΕ – ΜΠΕ για 25 χρόνια.

Ο δημοσιογράφος, Βασίλης Νικολόπουλος είχε τιμηθεί με αναμνηστική πλακέτα το 2015 από το ΑΠΕ – ΜΠΕ για την πολυετή υπηρεσία και προσφορά του στο Πρακτορείο.

Ο Βασίλης Νικολόπουλος εργάστηκε, επίσης, στην «Καθημερινή» από το 1963 έως το 1967. Από το 1967 έως το 1970 ήταν διευθυντής σύνταξης στο «Έθνος».

Από το 1970 έως το 2004 ο εκλιπών δημοσιογράφος διετέλεσε διευθυντής σύνταξης στα «ΝΕΑ», εφημερίδα στην οποία συνέχισε ως διευθύνων σύμβουλος έως το 2010.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα