Site icon NewsIT

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Ματσακάς σε ηλικία 95 ετών

07.05.2024 | 20:46
Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Ματσακάς σε ηλικία 95 ετών

Θρήνος επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την είδηση πως πέθανε ο Κώστας Ματσακάς. Ο Σπύρος Μπιμπίλας με μία ανάρτησή του στο Instagram έδωσε την είδηση του θανάτου του ηθοποιού.

Ο Κώστας Ματσακάς πέθανε σήμερα Τρίτη (07.05.2024) το απόγευμα σε ηλικία 95 ετών. Ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου συνεργάστηκε με το ΚΘΒΕ από το 1961. Ο πρόσεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας έκανε μία συγκινητική ανάρτηση αναφορικά με τον θάνατο του ηθοποιού γράφοντας:

«Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε για ακόμα ένα θλιβερό νέο.. Ο σπουδαίος μας ηθοποιός και πρωταγωνιστής για δεκαετίες του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, που υπηρέτησε με αγάπη και αυταπάρνηση την τέχνη μας, με σπουδαίους ρόλους και ανεπανάληπτες ερμηνείες στην Επίδαυρο , με μια ταινία στο ενεργητικό του (“Κάθε Σάββατο” του Βασίλη Βαφέα).

Ο Κώστας Ματσακάς, έφυγε από την ζωή στα 95 του.. Μάθημα για όλους μας ο βίος του..Καλό ταξίδι αγαπημένε μας σπουδαίε συνάδελφε…Σε ευχαριστούμε για όσα μας προσέφερες σε μας και το κοινό μας.

Η τελευταία του παράσταση στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ήταν η «Μία ευαίσθητη ισορροπία», όπου υποδύθηκε τον ρόλο του Χάρρυ. Το έργο σημείωσε 48 παραστάσεις και διήρκησε από τις 15 Νοεμβρίου 1991 έως 05 Ιανουαρίου 1992.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version