Site icon NewsIT

Πέθανε ο Μπάμπης Βωβός σε ηλικία 91 ετών

21.07.2024 | 12:21
Πέθανε ο Μπάμπης Βωβός σε ηλικία 91 ετών

ÁÈÇÍÁ-ÓÔÏÍ ÁÍÁÊÑÉÔÇ Ï ÅÑÃÏËÁÂÏÓ ÌÐÁÌÐÇÓ ÂÙÂÏÓ (EUROKINISSI-ÊÙÓÔÁÓ ÊÁÔÙÌÅÑÇÓ)

Σε ηλικία 91 ετών έφυγε από τη ζωή ο Μπάμπης Βωβός, όπως έκανε γνωστό με λιτή ανακοίνωσή της στην εφημερίδα «Καθημερινή» η οικογένειά του.

Η οικογένεια του Μπάμπη Βωβού αναφέρει: «Αποχαιρετήσαμε τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και παππού Χαράλαμπο Βωβό. Η σύζυγος: Μαρία. Τα παιδιά: Άρης και Βίκη, Άντα και Ναταλί. Η εγγονή Μαρία – Παναγιώτα». 

Ο Μπάμπης Βωβός, ο κάποτε πανίσχυρος άνδρας της ομώνυμης κατασκευαστικής, πέθανε στις 13 Ιουλίου, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί. 

Ο Μπάμπης Βωβός που γεννήθηκε στα Φιλιατρά είδε το όνομά του να δεσπόζει σε πολλά εμβληματικά κτίρια της Αθήνας και όχι μόνο. Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί, ενώ περνούσε το χρόνο του παρέα με την σύζυγό του, Μαίρη, τα τρία παιδιά και τα εγγόνια του. 

Όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η Μπάμπης Βωβός – Διεθνής Τεχνική ιδρύθηκε το 1974 από τον ίδιο τον Χαράλαμπο Βωβό με την επωνυμία «Μπάμπης Βωβός Ελληνική Τουριστική Α.Ε.», η οποία τον Αύγουστο του 1999 μετονομάσθηκε σε «Μπάμπης Βωβός – Διεθνής Τεχνική Α.Ε.».

Τα κτίρια που έχει κατασκευάσει και αξιοποιήσει η εταιρία στη διάρκεια των 32 χρόνων δραστηριοποίησής της στο χώρο των αστικών ακινήτων ξεπερνούν τα 30 και σ’ αυτά περιλαμβάνονται μερικά από τα πιο γνωστά, φημισμένα και σύγχρονα κτίρια της Αθήνας, όπως τα ATRINA, AGORA, POLIS, DELFI CORNER, ATRIUM, MONUMENTAL PLAZA κλπ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπάμπης Βωβός πέθανε στις 13 Ιουλίου. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version