Site icon NewsIT

Πετρούπολη: Έριξαν φόλα σε σκύλο για να κάνουν έξωση σε ηλικιωμένο ζευγάρι

28.08.2024 | 18:21
Πετρούπολη: Έριξαν φόλα σε σκύλο για να κάνουν έξωση σε ηλικιωμένο ζευγάρι

Ðáãêüóìéá çìÝñá ôùí æþùí óÞìåñá,ðñùéíÞ âüëôá ìå äßðïäïõò êáé ôåôñÜðïäïõò óôï ðÜñêï ôçò ÊáéóáñéáíÞò, ÊõñéáêÞ 4 Ïêôùâñßïõ 2020 (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Για κακοποίηση ζώου καταγγέλλει φιλοζωικό σωματείο δικαστικός επιμελητής κατά τη διαδικασία έξωσης ηλικιωμένου ζευγαριού στην Πετρούπολη.

Σύμφωνα με την καταγγελία του φιλοζωικού σωματείου, ο συγκεκριμένος δικαστικός επιμελητής κακοποίησε δύο φορές τον σκύλο, στην προσπάθειά του να βγάλει από το σπίτι το ηλικιωμένο ζευγάρι στην Πετρούπολη.

Όπως δήλωσε στο Open η δικηγόρος της οικογένειας, Κατερίνα Φραγκάκη, το σπίτι της οικογένειας στην Πετρούπολη είναι πρώτη κατοικία και βγήκε σε πλειστηριασμό για 6.000 ευρώ.

«Έχει βγει το σπίτι στον πλειστηριασμό δυστυχώς χάθηκε, η διαφορά του διακανονισμού ήταν μόλις 6.000 ευρώ», είπε η δικηγόρος σημειώνοντας ότι η οικογένεια είχε κάνει μία προσπάθεια και συγκέντρωσε 25.000 ευρώ.

«Η εταιρεία όμως επέμενε ότι έπρεπε να πάρει 31.000 ευρώ, βγάλαν το σπίτι σε πλειστηριασμό» όπως είπε τονίζοντας ότι ο ηλικιωμένος άνδρας που ζει εκεί με τη σύζυγό του είχε μόλις χειρουργηθεί από καρδιά.

«Πετύχαμε μία παράταση», υπογράμμισε, επισημαίνοντας ότι η εταιρεία έχει ήδη κανονίσει να αγοραστεί το ακίνητο από εταιρεία βραχυπρόθεσμης ενοικίασης.

«Ωστόσο, προκειμένου να αναγκάσουν την οικογένεια να φύγει από το σπίτι κακοποίησαν δύο φορές τον σκύλο της οικογένειας. Δεν γνωρίζουμε ποιος αλλά σίγουρα κάποιος από τον πλειστηριασμό. Βρέθηκαν στα δόντια του σκύλου ποντικοφάρμακο, αφού σταμάτησε η διαδικασία της έξωσης, από παρέμβαση γειτόνων. Πήραν τον σκύλο στον κτηνίατρο και βρήκαν ποντικοφάρμακο στο στόμα του», κατήγγειλε η δικηγόρος. Είναι έναν ποιμενικός, 10 ετών, μεγάλος», σημείωσε.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version