Site icon NewsIT

Πήρε φωτιά το Κορδελιό… στο Twitter! Χαμός με τη βόμβα!

12.02.2017 | 16:44
Φωτο Twitter / @dj_abart

Φωτο Twitter / @dj_abart

Λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή; Δεν λείπει. Όπου Μάρτης βάλτε τους χρήστες του Twitter και όπου... Σαρακοστή, την πολύωρη επιχείρηση στο Κορδελιό για την εξουδετέρωση της βόμβας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου!

Από το πρωί της Κυριακής, 12.02.2017, έχει στηθεί μια πρωτοφανής -για τα ελληνικά χρονικά- επιχείρηση στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη βόμβα που “κρυβόταν” για σχεδόν 74 χρόνια στο σημείο.

Οι κάτοικοι (σχεδόν όλοι, γιατί κάποιοι… αρνήθηκαν) απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους, οι ειδικοί πυροτεχνουργοί απενεργοποίησαν τη βόμβα και πλέον μεταφέρεται σε πεδίο βολής για να γίνει η ελεγχόμενη έκρηξη.

Η όλη επιχείρηση ήταν πραγματικά άνευ προηγουμένου. Ήταν η μεγαλύτερη μετακίνηση πλυθησμού -εν καιρώ ειρήνης- στη χώρα, αφού 72.000 κάτοικοι εγκατέλειψαν τις εστίες τους για να αποφευχθεί μια τυχόν τραγωδία.

Όπως είναι λογικό, λοιπόν, οι χρήστες του Twitter έδωσαν για μία ακόμη φορά ρεσιτάλ, με τα σχόλια και τις φωτογραφίες τους να έχουν “καρφώσει” το hashtag #kordelio στην πρώτη θέση των trends εδώ και ώρες!

Δείτε μερικές από τις χιλιάδες αναρτήσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version