Site icon NewsIT

Πληρώνονται κανονικότατα ενώ απεργούν οι διοικητικοί υπάλληλοι στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Μετσόβιο!

26.10.2013 | 15:38
Πληρώνονται κανονικότατα ενώ απεργούν οι διοικητικοί υπάλληλοι στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Μετσόβιο!

- Παρά την απεργία μισθοδοτούνται με το γελοίο επιχείρημα πως οι αρμόδιες Διευθύνσεις Προσωπικού είναι κλειστές - Αποφάσισαν να συνεχίσουν για όγδοη εβδομάδα την απεργία τους κατά της διαθεσιμότητας οι διοικητικοί υπάλληλοι στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Μετσόβιο - Ήδη ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι εισαγγελείς Πρωτοδικών και το υπουργείο Παιδείας

Μόνο στην Ελλάδα και στο Δημόσιο μπορούν να συμβούν αυτά και πουθενά αλλού.
Όπως αποκαλύπτει η Καθημερινή οι διοικητικοί υπάλληλοι στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Μετσόβιο πληρώνονται κανονικότατα παρά το γεγονός ότι απεργούν.

γελοία δικαιολογία πως είναι κλειστές οι Διευθύνσεις Προσωπικού και έτσι δεν μπορούν να στείλουν στοιχεία για την απεργία

Το πιο εξοργιστικό είναι η γελοία δικαιολογία πως είναι κλειστές οι Διευθύνσεις Προσωπικού και έτσι δεν μπορούν να στείλουν στοιχεία για την απεργία.

”για τον Οκτώβριο δεν έγινε περικοπή διότι η μισθοδοσία κάθε μήνα προκαταβάλλεται στις 15 του προηγουμένου”

Μάλιστα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν στην Καθημερινή πως ”για τον Οκτώβριο δεν έγινε περικοπή διότι η μισθοδοσία κάθε μήνα προκαταβάλλεται στις 15 του προηγουμένου”.

Το μεγάλο βέβαια ερώτημα ποιός βάζει πλάτες σε αυτές τις εξοργιστικές καταστάσεις για τις οποίες ενημερώθηκαν και οι αρμόδιοι εισαγγελείς Πρωτοδικών και το υπουργείο Παιδείας

Για αυτό λοιπόν αποφάσισαν πολύ εύκολα να συνεχίσουν τις απεργίες τους για όγδοη εβδομάδα, κατά της διαθεσιμότητας 1.349 υπαλλήλων από 8 Πανεπιστήμια.
Αξίζει να σημειωθεί πως στα δύο ιστορικά Πανεπιστήμια ”εργάζονται” 897 υπάλληλοι που είναι σο κύμα διαθεσιμότητας.

Το μεγάλο βέβαια ερώτημα ποιός βάζει πλάτες σε αυτές τις εξοργιστικές καταστάσεις για τις οποίες ενημερώθηκαν και οι αρμόδιοι εισαγγελείς Πρωτοδικών και το υπουργείο Παιδείας.

Κατά τα άλλα και τα δύο Πανεπιστήμια προχωρούν σε εναλλακτικά σχέδια για να αναπληρώσουν τα χαμένα μαθήματα και να μην χαθεί το εξάμηνο.

Διαβάστε επίσης:

Οι απαιτήσεις της τρόικας: Κόψτε μισθούς σε ΔΕΚΟ και αστυνομικούς – Διώξτε 11.000 δημ. υπαλλήλους τον Ιανουάριο του 2014

1.700 υπάλληλοι σε πανεπιστήμια απογράφηκαν από τους 1.968 – Ελλάδα
 
Δεν θα γίνουν εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών – Ελλάδα
 
Κουκουλοφόροι “μπούκαραν” στο Πολυτεχνείο και έγραφαν συνθήματα – Ελλάδα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version