Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

ΠΟΕ ΟΤΑ: Απολύσεις εσείς; Καταλήψεις εμείς!

ΠΟΕ ΟΤΑ: Απολύσεις εσείς; Καταλήψεις εμείς!

Κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων για τις απολύσεις στο Δημόσιο, αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για σήμερα και αύριο, με καταλήψεις δημαρχείων και άλλων υπηρεσιών.

Στις 10:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας γίνεται η γενική συνέλευση της ΠΟΕ ΟΤΑ προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τη μορφή και την έκταση των κινητοποιήσεων. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα καλύπτει τις κινητοποιήσεις που θα αποφασίζονται από τους κατά τόπους συλλόγους εργαζομένων.

Το Σάββατο και την Κυριακή οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα απέχουν από τα καθήκοντά τους, ενώ τη Δευτέρα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συναυλία στο Σύνταγμα.

Συγχρόνως, η ΠΟΕ-ΟΤΑ πρόκειται να προσφύγει στο ΣτΕ ζητώντας να κριθεί αντισυνταγματικό το πολυνομοσχέδιο. Το ίδιο καλεί να κάνει η ΚΕΔΕ αλλά και οι υπόλοιπες υπηρεσίες του Δημοσίου, τις οποίες καλεί να συμμαχήσουν όλες μαζί σε ένα κοινό μέτωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο από την πορεία των εργαζομένων στους δήμους

4.200 σε κινητικότητα μέχρι τέλος Ιουλίου – Αιχμές Μητσοτάκη κατά Μανιτάκη: Δε βρήκα ούτε ένα όνομα για την κινητικότητα

Απολύσεις στο Δημόσιο: Δεν είναι μόνο αριθμοί – Έχουν πρόσωπο – ΦΩΤΟ

Μέσω… διαθεσιμότητας θα πάρουμε τα πρώτα 4 δισ. ευρώ της «τσεκουρεμένης» δόσης – Eurogroup: Εμείς κάναμε ό,τι είχε συμφωνηθεί, σειρά σας τώρα!

Το δημόσιο κηρύσσει πόλεμο στην κυβέρνηση – Απεργίες σε όλη τη χώρα – Πότε φεύγουν οι σχολικοί φύλακες και οι δημοτικοί αστυνομικοί

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε