Site icon NewsIT

Πόλεμος στο Ισραήλ: Πενταμελής οικογένεια πέθανε σφιχταγκαλιασμένη από τα πυρά της Χαμάς

17.10.2023 | 12:30
Πόλεμος στο Ισραήλ: Πενταμελής οικογένεια πέθανε σφιχταγκαλιασμένη από τα πυρά της Χαμάς

People mourn the entire Kutz family, parents Aviv and Livnat, and three teens Rotem, Yonatan and Yiftach, who were killed following a deadly infiltration by Hamas gunmen from the Gaza Strip, at their funeral in Gan Yavne, in southern Israel, October 17, 2023. REUTERS/Violeta Santos Moura

Τραγικές σκηνές που αποτυπώνουν τον εφιάλτη που βίωσαν τα θύματα της άγριας επίθεσης των τρομοκρατών της Χαμάς στο Ισραήλ έρχονται στο «φως», προκαλώντας σοκ και φρίκη. Ολόκληρες οικογένειες «έσβησαν» από τα ακατάπαυστα πυρά.

Μία πενταμελής οικογένεια, που ζούσε στη Βοστόνη και αποφάσισε να επιστρέψει στο Ισραήλ, πέθανε σφιχταγκαλιασμένη πάνω στο κρεβάτι της μέσα στο σπίτι της, στο κιβούτς Κφαρ Αζά, την ημέρα που οι τρομοκράτες της Χαμάς σκόρπισαν τον πανικό και τον θάνατο.

Ο 54χρονος Aviv Kutz, βρέθηκε αγκαλιά με τη 49χρονη σύζυγό του, Livnat, την κόρη του, Rotem, 19 ετών, και τους γιους του Yonatan, 17 ετών, και Yiftach, 17 ετών. 

«Την ημέρα που δολοφονήθηκαν, ήταν να τους επισκεφθούμε», δήλωσε η θεία των παιδιών, Adi Levy Salama. 

«Οι Κουτζ διοργάνωναν ένα ετήσιο φεστιβάλ χαρταετού κατά μήκος του φράχτη με τη Γάζα για να τους δείξουμε ότι θέλουμε απλώς να ζήσουμε ειρηνικά», είπε η Salama.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version