Site icon NewsIT

Πολυδένδρι: Εφιάλτης για την 28χρονη και τον 20χρονο που παρέσυρε 27χρονος – Τους έστησε ενέδρα

14.10.2024 | 11:41
Πολυδένδρι: Εφιάλτης για την 28χρονη και τον 20χρονο που παρέσυρε 27χρονος – Τους έστησε ενέδρα

ÂÑÁÄÕÍÇ ÅËÅÃ×ÏÉ ÔÇÓ ÁÓÔÕÍÏÌÉÁÓ(ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ EUROKINISSI)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες γύρω από τη σύλληψη ενός 27χρονου ο οποίος την περασμένη Δευτέρα (7.10.2024) επιχείρησε να παρασύρει με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, 2 άτομα με τα οποία προηγουμένως είχαν τσακωθεί μέσα σε εστιατόριο στην περιοχή του Μαραθώνα και συγκεκριμένα στο Πολυδένδρι Ωρωπού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 27χρονος μετά το άγριο περιστατικό της περασμένης Δευτέρας στον Ωρωπό, κρύφτηκε προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο δράστης εντοπίστηκε με άλλο αυτοκίνητο την Παρασκευή, μόλις οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει τότε ο 27χρονος επιτάχυνε και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς μέσα στον Μαραθώνα.

Στη συνέχεια πάρκαρε το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του, μπήκε σε αυτό και προσπάθησε να φύγει από την πίσω πόρτα, αλλά συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μαζί του συνελήφθησαν 2 γυναίκες που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο που προσπάθησε να παρασύρει τα 2 άτομα χωρίς ουδέποτε να τον σταματήσουν.

Λεπτό προς λεπτό η επίθεση

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας, 8 Οκτωβρίου, όταν ο δράστης μαζί με την παρέα του βρισκόταν σε φαστφουντάδικο της περιοχής. Στο ίδιο εστιατόριο στο Πολυδένδρι βρισκόταν μια 28χρονη μαζί με την παρέα της.

Οι δύο παρέες για άγνωστη αιτία λογομάχησαν και ακολούθησε έντονος καυγάς. 

Κι ενώ η κατάσταση φαινόταν ότι είχε εκτονωθεί, ο 27χρονος δράστης – μαζί με μια 18χρονη και μια 21χρονη – έφυγαν από το μαγαζί και έστησαν ενέδρα στην 20χρονη και την παρέα της.

Οι τρεις τους με σβηστά τα φώτα και αναμμένη τη μηχανή του αυτοκινήτου περίμεναν επί 15 λεπτά την 28χρονη να βγει από το εστιατόριο.

Μόλις, η 28χρονη επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τον παράδρομο το αυτοκίνητο, κινούμενο στην αντίθετη κατεύθυνση, ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να την χτυπήσει. Τελευταία στιγμή η κοπέλα πήδηξε και βρέθηκε μέσα στη νησίδα, γλιτώνοντας τη ζωή της.

Ο 27χρονος οδηγός σε κατάσταση αμόκ έστριψε απότομα το αυτοκίνητο και χτύπησε έναν 20χρονο σοβαρά στο πόδι.

Στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε για να συλληφθεί λίγες μέρες. Η αστυνομία συνέλαβε και τις δύο συνεπιβάτιδές του που έμειναν άπραγες στο περιστατικό της παράσυρσης και δεν τον σταμάτησαν.

Οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο που δείχνει τόσο τον τσακωμό όσο και την τρομακτική παράσυρση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version