Ελλάδα

Πολυτεχνείο – Επεισόδια: Καίνε την ελληνική σημαία! [vid, pics]

Μέσα σε όλα τις... ασχήμιες, έξω από το Πολυτεχνείο έγινε και η... χειρότερη. Οι νεαροί που επιδίδονται σε "πόλεμο" με πέτρες και μολότοφ εναντίον των αστυνομικών, έκαψαν και την ελληνική σημαία.

Η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου μπορεί να ολοκληρώθηκε ειρηνικά, ωστόσο στη συνέχεια ακολούθησαν τα θλριβερά επεισόδια που -δυστυχώς- όλοι περιμέναμε. Η είσοδος του Πολυτεχνείου, η οποία πριν 43 χρόνια έγινε σύμβολο ελευθερίας, έχεο τυλιχθεί απόψε στις φλόγες.

Κυριολεκτικά, αφού για αρκετή ώρα έκαιγε μια φωτιά στην είσοδο του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, η οποία αργότερα έσβησε.

Η ένταση τόσο στην Πατησίων, όσο και στα κάθετα στενά της οδού Στουρνάρη είναι σταθερά… αυξανόμενοι, με τους ταραξίες νεαρούς να πετούν πέτρες, βόμβες μολότοφ και γενικά… ό, τι βρίσκουν μπροστά τους στους αστυνομικούς και τους τελευταίους να απαντούν συνεχώς με ρίψη δακρυγόνων.

Μία από τις πλέον θλιβερές εικόνες, ωστόσο, ήταν αυτή που έγινε έξω από την είσοδο του Πολυτεχνείου. Εκεί όπου νεαροί έκαψαν την ελληνική σημαία.

Πολυτεχνείο Live: Εντολή Εισαγγελέα να παρέμβουν τα ΜΑΤ ακόμα και μέσα στο Πολυτεχνείο – “Πόλεμος” στην Πατησίων

Δείτε τις εικόνες

Και φωτογραφίες από τα επεισόδια

Δείτε φωτογραφίες από το “μέτωπο” της Στουρνάρη

  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πιθανότατα η “ροζ” καταγγελία έγινε από πρώην της», λέει το περιβάλλον της 26χρονης αστυνομικού – «Έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση»
Η αστυνομικός καταγγέλθηκε ότι πηγαίνει με άδεια σε ροζ ραντεβού στο Ντουμπάι - «Συκοφαντικές και ψευδείς καταγγελίες», δηλώνει η δικηγόρος της
ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2