Ελλάδα

Πορεία έκαναν οι δημοτικοί αστυνομικοί στο κέντρο – ΦΩΤΟ

Πορεία έκαναν οι Δημοτικοί Αστυνομικοί στο κέντρο της Αθήνας διαμαρτυρόμενοι για την ενδεχόμενη υπαγωγή τους σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Η πορεία ξεκίνησε στις 11.00 το πρωϊ από τα γραφεία στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου προς το υπ. Οικονομικών και στη συνέχεια προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

“Πώς αυτή τη στιγμή απολύει η κυβέρνηση υπαλλήλους που έχει προσλάβει μέσω ΑΣΕΠ;”

Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας κ. Θ. Τάτσης «οι δημοτικοί αστυνομικοί είναι μόνιμοι υπάλληλοι που έχουν διορισθεί μέσω ΑΣΕΠ. Πώς αυτή τη στιγμή απολύει η κυβέρνηση υπαλλήλους που έχει προσλάβει μέσω ΑΣΕΠ;» Και πρόσθεσε: «Αυτό που αποπειράται να γίνει είναι αντισυνταγματικό, διότι προσκρούει στο άρθρο 102, παρ. 1 του Συντάγματος. Συνιστά παρέμβαση του κράτους στην τοπική αυτοδιοίκηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τώρα με την τρόικα κρίνεται η τύχη των δημοσίων υπαλλήλων

Σε διαθεσιμότητα και τους 12.500 υπαλλήλους θέλει η τρόικα – Απορρίπτει τις μετατάξεις

Το Σάββατο η τελευταία προσπάθεια να κλείσει η συμφωνία με την τρόικα – Καμία αλλαγή σε όσα ανακοινώθηκαν για το Δημόσιο

“Τύμπανα πολέμου” μετά την απόφαση για τις 12.500 μετακινήσεις στο Δημόσιο – Όλο το σχέδιο για τη διαθεσιμότητα

Βρήκαν και τους 12.500! – Έτσι θα γίνει η κινητικότητα – Ποιοί βγαίνουν σε διαθεσιμότητα!

Γιούχα της ΠΟΕ – ΟΤΑ στην τρόικα – Τα άκουσε ο Πολ Τομσεν!

Απολύσεις στο Δημόσιο: Έρχεται λουκέτο στις δημοτικές αστυνομίες – Ποιοι θα ενσωματωθούν στην ΕΛ.ΑΣ.

Διαπραγματεύσεις μέχρι και την τελευταία στιγμή – Μητσοτάκης: Αποκλείονται περισσότερες απολύσεις στο Δημόσιο

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν υπάρχει θέμα τσουνάμι και μεγάλου σεισμού στη Σαντορίνη, η δύσκολη περίοδος πέρασε», λέει ο Ευθύμιος Λέκκας
«Η Σαντορίνη και τα γύρω νησιά έχουν οργανωθεί πλήρως, όχι μόνο με σεισμογράφους με GPS και με όλα τα όργανα τα οποία πρέπει να υπάρχουν έτσι ώστε να έχουμε πλήρη γνώση και πλήρη αντίληψη του φαινομένου»
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ