Ελλάδα

Πορεία φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας – Πουλήστε τα F16 να πάρουμε βιβλία

Πορεία πραγματοποίησαν φοιτητικοί σύλλογοι, ζητώντας την προάσπιση της δωρεάν εκπαίδευσης. Κλειστή παρέμεινε για αρκετή ώρα η Σταδίου.

Βασικά αιτήματα ήταν: Η αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στο ύψος των αναγκών τους, η κατάργηση των διδάκτρων στα μεταπτυχιακά, δουλειά με μόνη προϋπόθεση το πτυχίο και κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας στις σχολές.

f

poreiafoithtes poreiafoithtes poreiafoithtes
Αντίστοιχες κινητοποιήσεις με συλλαλητήρια και παραστάσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται την ίδια μέρα και σε άλλες πόλεις, όπως η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, η Κοζάνη, η Καβάλα, η Ξάνθη, η Κομοτηνή, η Αλεξανδρούπολη, η Ορεστιάδα, η Λάρισα, ο Βόλος, το Ηράκλειο, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Καρλόβασι, η Μυτιλήνη και η Ρόδος.

Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης, 07.11.2017, η πορεία στο κέντρο της Αθήνας ολοκληρώθηκε.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μιλή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ, καταιγίδες και χαλάζι σε Θεσσαλία, Μακεδονία και Ανατολική Στερεά
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και θα φτάσει στα δυτικά τους 22 με 24 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου
Βροχή