Δευτέρα, 28 Οκτ.
15oC Αθήνα

Πορεία της ΟΛΜΕ προς τη Βουλή – Κλειστές οι Σταδίου, Αθηνάς και Πειραιώς (ΦΩΤΟ)

Πορεία της ΟΛΜΕ προς τη Βουλή – Κλειστές οι Σταδίου, Αθηνάς και Πειραιώς (ΦΩΤΟ)

Άρχισε η πορεία της ΟΛΜΕ προς τη Βουλή, μετά το συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, με αφορμή την απόφαση του υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, για επιστράτευση των καθηγητών ώστε να διεξαχθούν κανονικά οι Πανελλαδικές.

Στο συλαλλητήριο είχε μεταβεί αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επίσης και ο Αντώνης Σταματόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας του Μετρό, που επίσης είναι επιστρατευμένοι. 

Η Ομοσπονδία των Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης αντιδρά έντονα στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην επιστράτευση των εκπαιδευτικών, οι οποίοι πάντως έλαβαν αρνητική απάντηση στο πρώτο αίτημά τους ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας για προσωρινό πάγωμα των κυβερνητικών αποφάσεων.

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα και το συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, στην πλατεία Ομόνοιας. Λόγω της συγκέντρωσης, στην οποία δίνει το παρών και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, έχουν κλείσει οι οδοί Σταδίου, Αθηνάς και Πειραιώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαμαράς: “Αποκρουστικές οι απεργίες στις Πανελλαδικές” – Πότε ξεκινά η επιστράτευση

Απέρριψε το ΣτΕ το αίτημα της ΟΛΜΕ για ανάκληση της επιστράτευσης – “Στα χακί” οι καθηγητές!

Η ΑΔΕΔΥ «αδειάζει» την ΟΛΜΕ! Καμία κινητοποίηση μέσα στις εξετάσεις – 24ωρη απεργία αύριο – Κοινή απεργία με τη ΓΣΕΕ την παραμονή των πανελληνίων

ΟΛΜΕ: Μην τους δώσουμε τους πρώτους 15.000 για να απολύσουν – Μήνυμα στις ΕΛΜΕ να μην ψηφίσουν απεργία – Στο ΣτΕ κατά της επιστράτευσης οι καθηγητές

Τσίπρας: επικίνδυνη για τη Δημοκρατία η κυβέρνηση

Από το μεσημέρι τα φύλλα πορείας στους καθηγητές – Το απόγευμα συλλαλητήριο

Συνεργάτες πρωθυπουργού: Πολιτικά επιβεβλημένη και νομικά ορθή η επιστράτευση στις Πανελλαδικές

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε