Στη σύλληψη του 15χρονου γιου τους για τα βαρελότα που έριχνε- μαζί με άλλου ανήλικους- στην 85χρονη στον Πόρο– ο πατέρας του νεαρού, «απαντά» με μήνυση στον γιο της ηλικιωμένης.
Το βίντεο με την «επίθεση» στην 85χρονη με βαρελότα από παρέα νεαρών στον Πόρο, την Τρίτη του Πάσχα (22.04.2025) έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας έντονη οργή και αποδοκιμασία. Το σοκαριστικό απόσπασμα είχε ανεβάσει στα social media ο γιος της ηλικιωμένης, ο οποίος μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (25.04.2025) στον ΑΝΤ1, είπε πως ο πατέρας του ανήλικου κατέθεσε μήνυση εναντίον του γιατί, χωρίς άδεια, έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Γονιός μου έκανε μήνυση γιατί έδειξα το πρόσωπο του παιδιού του», είπε χαρακτηριστικά. «Στόχος δεν ήταν τα παιδιά, όταν ανέβασα το βίντεο, αλλά να δείξω το φαινόμενο. Να υπάρχει αφύπνιση στην κοινωνία, στα παιδιά», συμπλήρωσε.
Να σημειωθεί, ότι ο ανήλικος συνελήφθη χθες (24.04.2025) στον Πόρο στα πλαίσια του αυτοφώρου, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Παράλληλα, συνελήφθησαν κι οι γονείς του, ο 50χρονος πατέρας του και η 44χρονη μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Το προηγούμενο βράδυ που γύρισα από τη δουλειά τα πράγματα ήταν χειρότερα. Βρήκα ένα σκηνικό εμπόλεμης ζώνης. Η μητέρα μου είναι στόχος γιατί συνορεύει με την παιδική χαρά. Την είχαν περιλούσει με νερό και της είχαν ρίξει πιο δυνατά βεγγαλικά στα πόδια. Την έβριζαν, την ξεφτίλισαν τη γυναίκα».
Για το συμβάν, μίλησε και η ίδια η 85χρονη στο χθεσινό (24.04.2025) κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:
«Μου το πέταξαν δίπλα. Πέταγε φλόγες, πολλή καπνό. Τρόμαξα, τα έχασα! Λέω αυτοί θα με κάψουν» περιέγραψε. «Συνέχεια γίνονται αυτά τα πράγματα… Πότιζα, βάζει το χέρι του από το κάγκελο, τραβάει το λάστιχο που πότιζα, πάρτη κάτω!»